Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Αγγλικά «μάτια» για Έσε!

Αγγλικά «μάτια» για Έσε!
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024 - 14:53

Ματς με ματς ο Σαντιάγκο Έσε ξεδιπλώνει το ποδοσφαιρικό πακέτο του στον Ολυμπιακό και εξελίσσεται σε παίκτη κλειδί της ομαλής λειτουργίας που επιθυμεί ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Ο Θρύλος πάντως, είναι διαφορετικός με τον Αργεντινό χαφ στην ενδεκάδα, κι αλλιώς όταν απουσιάζει. Όπως είναι διαφορετικοί και οι συμπαίκτες του γύρω του έχοντας την υποστήριξη του νεαρού Λατινοαμερικάνου ποδοσφαιριστή.

Ο Αργεντινός αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές με τα περισσότερα παιχνίδια σε ολόκληρη την Ευρώπη από τον Ιανουάριο του 2023, σε συλλογικό επίπεδο. Απ τις 27 Ιανουαρίου 2023, όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα Αργεντινής με την Ουρακάν, έως τις 29 Μαΐου 2024, όταν και αγωνίστηκε στον μεγάλο τελικό του Conference League, ο Εσε κατάφερε να συμπληρώσει συνολικά 87 αγώνες! Και στον αγώνα της Νέας Φιλαδέλφειας, είχε και την ασίστ στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, για το «χρυσό» τέρμα των Πειραιωτών επί της Φιορεντίνα. Επίσης και την φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει δυναμικά.

Μάλιστα, στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, στις κερκίδες εθεάθησαν άνθρωποι της Τότεναμ και της Κρίσταλ Πάλας, που γέμισαν τα μπλοκάκια τους με σημειώσεις για τον Αργεντίνο, ο οποίος γνωρίζουν πως θα είναι… τσουχτερός, όμως δεν παύουν να ενδιαφέρονται.

Ο Ολυμπιακός ξέρει καλά τι παίχτη έχει στο δυναμικό του και με σύμμαχο τον ίδιο, που δε… βιάζεται και δε μεγαλοπιάνεται, περιμένει το κατάλληλο timing για να πατήσει το «κουμπί».

Διαβάστε επίσης