Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Οι εντολές του Μεντιλίμπαρ και ο τρόπος που θα έρθει το «διπλό» κόντρα στον Άρη!

Οι εντολές του Μεντιλίμπαρ και ο τρόπος που θα έρθει το «διπλό» κόντρα στον Άρη!
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024 - 11:14

Την επιχείρηση… «επιστροφή στη σοβαρότητα» προσπαθεί να φέρει εις πέρας ο Ολυμπιακός μετά την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

O Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας και φρόντισε να το ξεκαθαρίσει, σε έντονο ύφος με την ομάδα του και αναφέρθηκε σε «έλλειψη συγκέντρωσης και σωστών αποφάσεων».

Για τον λόγο αυτό έχει ξεκινήσει ειδικά… μαθήματα για να διαφοροποιηθεί η τακτική και να μπουν όλοι οι παίκτες στο πνεύμα της. Ο «Μέντι» προτίθεται να δείξει τα λάθη που έκαναν οι παίκτες του, αλλά και πως αυτά θα διορθωθούν.

Πρώτο και κύριο είναι πως δεν θέλει να δει ξανά στατικούς παίκτες. Βασικό ζητούμενο του είναι η συνεχόμενη κίνηση χωρίς την μπάλα στα πόδια για να δημιουργούνται οι κατάλληλες συνεργασίες και οι κενοί διάδρομοι προς την αντίπαλη εστία.

Θέλει να δει φαντασία στο παιχνίδι και όχι μονοδιάστατα πράγματα. Βέβαια αυτά είναι κομμάτια που έχουν δουλευτεί αλλά φυσικά θα γίνουν και ιδιαίτερα μαθήματα με κάποια ποδοσφαιρικά… τρικ για να γίνονται κατά διαστήματα αναλόγως των συνθηκών των αγώνων.

Δεν υπάρχει χρόνος να μείνει στην γκέλα με τον Παναιτλωικό, προέχει το διπλό στο Βικελίδης, ξανά. Και ο Άρης, ο οποίος είναι ομάδα των «εξυγιαντών», χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και όχι… υποτίμηση. Μπορεί ως αντίπαλος να είναι πιο χαμηλά από εκείνον, αλλά όπως και να ‘χει, ένα ματς στην έδρα του, όπου θα στηθεί νέο «μπλόκο» χρειάζεται πάντα το 101% της συγκέντρωσης.

Ο Ολυμπιακός έχει χρόνο να βελτιωθεί μέσα από τα παιχνίδια παίρνοντας και νίκες Υπάρχει αυτός δρόμος, που πρέπει η ομάδα να πάρει. Αυτόν της επιστροφής στις νίκες. Και κάνοντάς το, ειδικότερα, μέσα στην έδρα του Άρη, θα κερδίσει ακόμη περισσότερα σε ψυχολογία, για τη συνέχεια, ενόψει φυσικά και της πρεμιέρα του Europa League με τη Λιόν στη Γαλλία.

Διαβάστε επίσης