Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Καρφιά» Πισάρο σε ΑΕΚ: «Μαφία χειρότερη από το Μεξικό, δεν εμπιστευόμουν τη διοίκηση»

«Καρφιά» Πισάρο σε ΑΕΚ: «Μαφία χειρότερη από το Μεξικό, δεν εμπιστευόμουν τη διοίκηση»
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024 - 10:19

Ο Ροντόλφο Πισάρο αποκτήθηκε από την ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ουδέποτε κατάφερε να ικανοποιήσει τις προσδοκίες που υπήρχαν στο πρόσωπό του κι έτσι ένα χρόνο μετά αποχώρησε από τους «κιτρινόμαυρους».

Ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός, σε δηλώσεις του στo Azteca Deportes, χαρακτήρισε την απόφασή του να έρθει στη χώρα μας ως τη χειρότερη που πήρε ποτέ, ενώ συνέκρινε την κατάσταση και με το ποδόσφαιρο στο Μεξικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Μεξικό:

«Θα έλεγα ότι ήταν η χειρότερη απόφαση που πήρα ποτέ, να πάω στην Ελλάδα, επειδή η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσα να κάνω αυτό που μου αρέσει περισσότερο, να αγωνίζομαι. Αν έπρεπε να ξαναπάρω την απόφαση, δεν θα το έκανα. Βλέποντας όλα αυτά που έγιναν. Αυτές είναι καταστάσεις ζωής που σε κάνουν να μάθεις και να εκτιμάς», δήλωσε αρχικά ο Μεξικάνος μεσοεπιθετικός.

Στη συνέχεια, ο Πισάρο μίλησε για τη σχέση του με τον Ματίας Αλμέιδα, ενώ αναφέρθηκε και στη διοίκηση της ΑΕΚ:

«Χωρίσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τον Αλμέιδα. Στην τελική, αυτοί που κυβερνούν και βρίσκονται στην κορυφή, και το λέω γιατί στην Ελλάδα έχει σημασία, ήταν πολύ… μαφία. Αν στο Μεξικό εδώ υπάρχει διαφθορά, στην Ελλάδα τα πράγματα είναι τρεις φορές χειρότερα. Και η διοίκηση είχε πολύ να κάνει με αυτό, και δεν την εμπιστευόμουν», σημείωσε.

Διαβάστε επίσης