Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Περιμένει τον καλό Ελ Κααμπί ο Μεντιλίμπαρ

Περιμένει τον καλό Ελ Κααμπί ο Μεντιλίμπαρ
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:32

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ, βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στον Αγίουμπ Ελ Κααμπί για την επιθετική γραμμή της ομάδας. Ο Μαροκινός επιθετικός, που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής προς την κατάκτηση του Conference League, αποτελεί βασικό πυλώνα στην τακτική του Μεντιλίμπαρ, καθώς συνδυάζει ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα. Ο Μεντιλίμπαρ έχει εκφράσει την εμπιστοσύνη του προς τον Ελ Κααμπί, περιμένοντας να δει ακόμα περισσότερα τόσο από την παρουσία του στο γήπεδο όσο και από την ικανότητά του να βρίσκει δίχτυα.

Με τη σεζόν να είναι σε εξέλιξη, ο προπονητής ζητάει μεγαλύτερη συνέπεια από τον Ελ Κααμπί, γνωρίζοντας ότι αυτός ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να καθοδηγήσει την επίθεση της ομάδας και να φέρει κρίσιμα γκολ. Ο Ελ Κααμπί, έχοντας ήδη σκοράρει στο φετινό πρωτάθλημα, μπορεί να διεκδικήσει και το βραβείο του πρώτου σκόρερ, ωστόσο η παρουσία του είναι κάτι παραπάνω από σημαντική.

Ο Μεντιλίμπαρ αναμένει ότι με σταθερή υποστήριξη και την κατάλληλη καθοδήγηση, ο Ελ Κααμπί θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες και θα γίνει ο βασικός επιθετικός μοχλός των «ερυθρόλευκων» σε όλες τις διοργανώσεις και πάλι. Έχει πάρει τη φανέλα του βασικού άλλωστε, απλά τώρα περιμένει να εισπράξει και τα γκολ του…

Διαβάστε επίσης