Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Συνεχίζει "χτίζοντας" για τον Άρη

Συνεχίζει
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 - 21:06

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται εντατικά για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Άρη στη Θεσσαλονίκη, σε μια αναμέτρηση που αναμένεται να κρίνει πολλά για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Πειραιά προέρχεται από μια σειρά νικηφόρων αποτελεσμάτων, όμως οι αμφιβολίες σχετικά με τη συμμετοχή δύο βασικών παικτών, του Παναγιώτη Ρέτσου και του Γιώργου Μασούρα, έχουν προκαλέσει προβληματισμό στο τεχνικό τιμ.

Ο Ρέτσος αντιμετωπίζει μικροενοχλήσεις και η συμμετοχή του στην αμυντική γραμμή δεν είναι ακόμα βέβαιη, κάτι που δημιουργεί ερωτήματα σχετικά με τις επιλογές του προπονητή Ζοζέ Μεντιλίμπαρ για την άμυνα. Παρόμοια κατάσταση επικρατεί και με τον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό, και η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Ο Μασούρας είναι ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες στη μεσοεπιθετική γραμμή του Ολυμπιακού, και η απουσία του θα μπορούσε να επηρεάσει την επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Ο Μεντιλίμπαρ, από την άλλη, φαίνεται πως καταστρώνει τα πλάνα του με εναλλακτικές λύσεις, με τον Ολιβέιρα να αποτελεί βασικό υποψήφιο για να ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα. Ο Πορτογάλος μέσος έχει δείξει καλά στοιχεία στις προπονήσεις και ο προπονητής εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να τον χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα, ενισχύοντας τη μεσαία γραμμή με την ενέργεια και τη δημιουργικότητά του.

Ο αγώνας με τον Άρη αποτελεί κρίσιμο τεστ για τον Ολυμπιακό, που θα χρειαστεί να παρουσιάσει ένα ισχυρό σύνολο, ανεξάρτητα από τις απουσίες, για να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης