Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Γελάνε κάπου στη Βραζιλία Τζιοβάνι και Ριβάλντο με το «κιτρινόμαυρο» αφήγημα Μαρσιάλ!

Γελάνε κάπου στη Βραζιλία Τζιοβάνι και Ριβάλντο με το «κιτρινόμαυρο» αφήγημα Μαρσιάλ!
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 - 19:28

Έχουν πλάκα. Δεν μαθαίνουν. Και για αυτό έχουν πλάκα. Φυσικά και αναφερόμαστε στην κιτρινόμαυρη προπαγάνδα. Η παραμύθα που πασάρεται ωραία, γύρω από την ΑΕΚ και τις μεταγραφές. Και τις εκθειάζει λες και ο Ολυμπιακός διαχρονικά έχει αποδείξει ότι είναι το αφεντικό στις μεταγραφές και δη στις μεταγραφικές βόμβες, με παίκτες παγκόσμιου βεληνεκούς.

Οι κιτρινόμαυροι παραμυθατζήδες παρουσιάζουν την μεταγραφή του Άντονι Μαρσιάλ ως η βόμβα του καλοκαιριού και ως τη δεύτερη κορυφαία μεταγραφή στην Ελλάδα μετά από αυτή του Ριβάλντο στον Θρύλο το 2004. Έχουν μεγάλη πλάκα οι συγκεκριμένοι και αποδεικνύουν ότι λένε κάτι για να πουν, ώστε δημιουργήσουν εντυπώσεις χωρίς όμως να λένε την αλήθεια, με αφηγήματα τους.

Ναι, μεγάλο όνομα ο Μαρσιάλ με πολλούς τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια, αλλά μπροστά σε αυτούς τους παικταράδες που έχει φέρει τα τελευταία 30 χρόνια ο Ολυμπιακός, μπορεί ο Γάλλος επιθετικός που πήρε η ΑΕΚ να συμπεριληφθεί πολύ χαμηλά στην λίστα των μεταγραφικών μπαμ των ελληνικών ομάδων.

Από το «έπος» της άφιξης του Ντέταρι 1988 και δύο χρόνια αργότερα του Όλεγκ Προτάσοφ, μέχρι και το τρελό καλοκαιρινό τριήμερο του '99 με τον ερχομό του Ζάχοβιτς και του Τζιοβάνι. Φτάσαμε στο 21ο αιώνα με τις «βόμβες» μεγατόνων των Ριβάλντο και τον Σαβιόλα και στο τελευταίο μυθικό μπαμ με τον Μαρσέλο.

Τι να μας πουν αυτοί που έχουν αλλάξει ΑΦΜ και είναι καναπέ από Αύγουστο μήνα, για μεταγραφικές «βόμβες». Είναι ΝΑΝΟΙ μπροστά στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης