Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ελληνοποιήθηκε ο Λανουά: Ορίζει παρατηρητή τον Μάνταλο

Ελληνοποιήθηκε ο Λανουά: Ορίζει παρατηρητή τον Μάνταλο
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 - 12:33

Ο Λανουά ορίζει τον Μάνταλο παρατηρητή αντί να τον βγάλει εκτός πινάκων. Πιο συγκεκριμένα τον επέλεξε για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής Λεβαδειακός-ΟΦΗ, με διαιτητή τον Κατσικογιάννη (Ηπείρου).

Όλα δείχνουν ότι ο Γάλλος «ελληνοποιήθηκε» γρήγορα καθώς είναι ο παρατηρητής που έβαλε καλό βαθμό στον Πολυχρόνη (Πιερίας), αν και δεν έδωσε τρία πέναλτι κατά της ΑΕΚ στο παιχνίδι της με τον Λεβαδειακό! Ναι, ο Λανουά τον στέλνει στο ίδιο γήπεδο για να θυμηθεί τι είχε κάνει!

Θυμίζουμε ότι είχε διαρρεύσει η έκθεσή του. Πιο συγκεκριμένα έγινε... κορνίζα ότι ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ Σταύρος Μάνταλος φέρεται να μην «είδε» πέναλτι κατά του Μουκουντί (όπως και ο Λανουά στην τηλεκριτική). Επίσης, ο Μάνταλος φέρεται να μην ασχολήθηκε με τα άλλα δυο πέναλτι σε βάρος της ΑΕΚ (σ.σ. όλα με το ματς στο 0-0) ούτε αν προηγείται επιθετικό φάουλ του Κοϊτά πριν το 0-1. Ούτε ο Γάλλος σχολίασε δημόσια αυτές τις φάσεις, ενώ έβγαλε λάδι τον Πολυχρόνη για τον Μουκουντί αφού φαντάστηκε ότι η μπάλα χτύπησε στον μηρό, ενώ κανονικά έπρεπε να πάρει τη σφυρίχτρα από τον Πολυχρόνη (Πιερίας), όπως και από τον VAR Ευαγγέλου (Αθηνών).

Εμεινε ο Μάνταλος, "τέλειωσαν" οι συνεργάτες του στην ΚΕΔ! Πού αλλού γίνονται αυτά; Δηλαδή, απέτυχαν μόνο οι Λαμπαδαρίου, Καρατζίκας, Σπυρόπουλος;

Μετά τη Λαμπαδαρίου που έγινε τηλεκριτικός στο ΣΚΑΪ, ο Καρατζίκας παραιτήθηκε από τη διαιτησία, ενώ ο πρώην αντιπρόεδρος της ΚΕΔ Σταύρος Μάνταλος είναι παρατηρητής της Super League. Ως γνωστόν εκτός πινάκων έμεινε και ο Σπυρόπουλος. Εύλογο το ερώτημα: Πως γίνεται ο Μάνταλος να συνεχίζει στη διαιτησία, ενώ ήταν «προϊστάμενός» τους και να φεύγουν οι συνεργάτες του;

Διαβάστε επίσης

Ο Λανούα αλλάζει τον Μαρέσκα

Ο Λανούα αλλάζει τον Μαρέσκα

Λόγω δυσκολιών στο ταξιδιωτικό πρόγραμμα του Ιταλού διαιτητή και θα τον αντικαταστήσει με διαιτητή ανώτερης κατηγορίας!