Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Νίκη ψυχολογίας και τόνωσης στο Βικελίδης!

Νίκη ψυχολογίας και τόνωσης στο Βικελίδης!
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 - 12:11

Για άλλη μία σεζόν ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κάνει το «4 στα 4» στο πρωτάθλημα και κόντρα στον Παναιτωλικό είχε την πρώτη φετινή απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα. Σε ένα από το ματς όπου υπήρχε πάνω του με κεφαλαία γράμματα η υποχρέωση νίκης, η ομάδα του Μεντιλίμπαρ στραβοπάτησε και πλέον το αφήνει πίσω της και επικεντρώνεται στο σημαντικό παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

O «Μέντι» ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν χαρακτήρα στο επερχόμενο ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και να μην επαναληφθεί η εικόνα με τον Παναιτωλικό. Διότι πιστεύει ότι για να μπορέσει η ομάδα του Πειραιά να διεκδικήσει νίκες στα υπόλοιπα ματς, θα πρέπει να πάρει τη νίκη στη Θεσσαλονίκη όχι μόνο για τους τρεις βαθμούς, όσο, όμως, για το ψυχολογικό κομμάτι που θα δώσει άλλον «αέρα» στους παίκτες για τη συνέχεια, καθώς ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια για την Ευρώπη και την Ελλάδα μέχρι τη διακοπή.

Οι ποδοσφαιριστές του Mεντιλίμπαρ έχουν ανάγκη την αυτοπεποίθηση που θα τους δώσουν οι νίκες, μέσα από τις οποίες θα πάρουν τον απαραίτητο «αέρα» και θα «δέσουν», βγάζοντας στο γήπεδο ακόμη καλύτερη εικόνα.

Το ματς με τον Άρη είναι κομβικό. Αν ο Ολυμπιακός δεν το πάρει, κινδυνεύει να πέσει από την κορυφή, χαλώντας την καλή εικόνα του με τα αποτελέσματα που πήρε μέχρι τώρα Και αυτό είναι κάτι το οποίο επ’ ουδενί δεν θέλει να δεν να συμβαίνει. Πρέπει να διατηρήσει την παρουσία του στην κορυφή, για να «χτυπήσει» όταν η ομάδα του θα έχει «δέσει» και θα έχει πιάσει το 100%.

Διαβάστε επίσης

Πρόκληση ο ορισμός του Μαρέσκα

Πρόκληση ο ορισμός του Μαρέσκα

Ο διαιτητής που στέρησε από τον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα, λόγω του Χουάνκαρ, ορίστηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι του με τον Αρη.