Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Κερδίζει πόντους ο Ολιβέιρα!

Κερδίζει πόντους ο Ολιβέιρα!
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 - 11:48

Ο Ολιβέιρα ήταν από τις αλλαγές που το πάλεψαν περισσότερο τους Πειραιώτες, αφού τα τρεξίματα του και η φρεσκάδα του έδωσαν «πνοή» στη μεσαία γραμμή, ενώ είδαμε και άλλα από τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν. Όπως το κάθετο παιχνίδι, αλλά και οι μακρινές μεταβιβάσεις που έκαναν την εμφάνιση τους με το «καλημέρα».

Έχοντας κάνει προετοιμασία με την Γαλατασαράι, έδειξε σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας. Θα μπορούσε και να σκοράρει, δεν είχε καλό τελείωμα γιατί έριξε το σώμα του προς τα πίσω, αλλά έβγαλε ενέργεια. Φάνηκε να έχει επιστροφές, να κόβει στο άουτ της άμυνας του Ολυμπιακού και να κάνει επίθεση στο άλλο μισό του γηπέδου. Χρειάζεται το χρόνο του, αλλά η πρώτη γεύση, ήταν καλή και ενδέχεται να μπει πιο ενεργά στο ροτέισον του Μεντιλίμπαρ

Αν και είναι αρκετά νωρίς, καθώς έχουμε άλλες δύο προπονήσεις, στο 4-3-3 του Μεντιλίμπαρ στο «Βικελίδης», ο Πορτογάλος θα μπορούσε να πάρει φανέλα βασικού και παίζοντας μαζί με τους Έσε και Τσικίνιο στον άξονα. Άλλωστε, ο Στάμενιτς δεν «πατούσε» καλά στο ματς με τον Παναιτωλικό και θα μπορούσε να μείνει στον πάγκο. Μένει να δούμε τι θα αποφασίσει για τον έμπειρο χαφ ο «Μέντι», ο οποίος όσο περνάει ο καιρός κερδίζει περισσότερους πόντους.

Διαβάστε επίσης

Πρόκληση ο ορισμός του Μαρέσκα

Πρόκληση ο ορισμός του Μαρέσκα

Ο διαιτητής που στέρησε από τον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα, λόγω του Χουάνκαρ, ορίστηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι του με τον Αρη.