Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο προβληματικός Μαρέσκα στο Άρης-Ολυμπιακός

Ο προβληματικός Μαρέσκα στο Άρης-Ολυμπιακός
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 - 10:18

Τρομερά προκλητικό να οριστεί ο διαιτητής Μαρέσκα στο σημαντικό ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη!

Ο Ιταλός β’ κατηγορίας και όχι ελίτ διαιτητής -όπως είχε συμφωνηθεί- που ορίστηκε από την ΚΕΔ έχει δυσάρεστο παρελθόν απέναντι στον Θρύλο. Θυμίζουμε ο 42χρονος ρέφερι ήταν ο διαιτητής του επεισοδιακού ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός τον περασμένο Οκτώβριο, που διακόπηκε λόγω της κροτίδας στον Χουάνκαρ και έδωσε τη λύση στον ΠΑΟ να πάρει το ματς στα χαρτιά. Στο VAR θα βρίσκεται ο Αουρελιάνο Τζιανλούκα.

Πέραν του σκανδάλου με τον καταχωρισμό του ματς υπέρ του ΠΑΟ, ο Ιταλός διαιτητής από την αρχή του εν λόγω ματς απέδειξε ότι πήγε με συγκεκριμένο σκόπο. Με ένα ανύπαρκτο φάουλ που σφύριξε, ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 0-1. Μάλιστα ήταν ιδιαίτερα ανεκτικός στις διαμαρτυρίες των παικτών του Παναθηναϊκού, ενώ όταν ο Μπρινιόλι καθυστερεί να δώσει συνέχεια στο παιχνίδι δεν του κάνει ΟΥΤΕ παρατήρηση. Το ίδιο όμως δεν έγινε όταν ο Φορτούνης διαμαρτυρήθηκε για μία διεκδίκηση της μπάλας. Τότε, ο Μαρέσκα δεν δίστασε να του βγάλει την κίτρινη κάρτα!

Η ντροπή που λέγεται Μαρέσκα, έδωσε μόνο δύο λεπτά καθυστερήσεις στο πρώτο ημίχρονο, ενώ δύο λεπτά μόνο ήταν στο έδαφος ο Παλάσιος, κάνοντας ότι χτύπησε.

Αποδεικνύεται ένας ορισμός άνευ προηγουμένου από τον αρχιδιαιτητή Λανουά, όπου κάνει το ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη ειδικών συνθηκών, ορίζοντας έναν αποδεδειγμένα ακατάλληλο για σημαντικά ματς διαιτητή. Βέβαια ευθύνη για αυτό έχει και ο βοηθός του Γάλλου αρχιδιαιτητή, o συμπατριώτης του Μαρέσκα Πάολο Βαλέρι.

Διαβάστε επίσης

Πρόκληση ο ορισμός του Μαρέσκα

Πρόκληση ο ορισμός του Μαρέσκα

Ο διαιτητής που στέρησε από τον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα, λόγω του Χουάνκαρ, ορίστηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι του με τον Αρη.