Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Μάθημα» για τον Ολυμπιακό, αντίδραση και νίκη με Άρη!

«Μάθημα» για τον Ολυμπιακό, αντίδραση και νίκη με Άρη!
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:08

Περιθώρια για άλλες απώλειες δεν υπάρχουν. Ο αγώνας με τον Άρη το Σάββατο (21/9, 22:00) στο «Κλ. Βικελίδης» μπορεί να έχει μόνο ένα αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό, και αυτό δεν είναι άλλο από τη νίκη.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά από τα… γκάζια στο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναιτωλικό, αλλά και μετά από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τους Αγρινιώτες, τα είπε σε έντονο ύφος στους ποδοσφαιριστές του και χθες (17/9) στο Ρέντη, θέτοντας τους, προς τον ευθυνών τους. Παράλληλα, τους ζήτησε να βγάλουν χαρακτήρα στο πολύ κομβικό παιχνίδι με τον Άρη,

Ο «Μέντι», αυτό που προέχει είναι να επαναφέρει την ηρεμία και την προσοχή όλων στο ματς με τους Θεσσαλονικείς γιατί είναι επικίνδυνο. Θυμίζουμε πέρσι ο Μεντιλίμπαρ έχει επισκέφτηκε το «Κλεάνθης Βικελίδης», πέρυσι στα πλέι οφ. Και ο Ολυμπιακός με εκείνο το 1-1 με τους «κίτρινους», είδε τις ελπίδες του για τον τίτλο, να «ψαλιδίζονται» σημαντικά, ελπίζει να μην γκελάρει και το Σάββατο.

Ενόψει της σαββατιάτικης (21/9) αναμέτρησης ο Βάσκος τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του τον Γιώργο Μασούρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι θα τον ξεκινήσει. Δεν εκτιμάται πάντως ότι θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές. Είναι ξεκάθαρο όμως ότι ο Νταβίντ Κάρμο για παράδειγμα θα ξεκινήσει... Μένει να φανεί αν θα αλλάξει το σχέδιό του με την ίδια τριάδα στα χαφ.

Διαβάστε επίσης