Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Οι χαμηλές «πτήσεις» του Βέλντε και η απαραίτητη βελτίωση!

Οι χαμηλές «πτήσεις» του Βέλντε και η απαραίτητη βελτίωση!
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024 - 22:03
Αρθρογράφος: Αντώνης Αντωνίου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Πολλή συζήτηση γίνεται, τις τελευταίες ημέρες, για την παρουσία του Κρίστοφερ Βέλντε, στα ματς του Ολυμπιακού. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει σκύψει ήδη, πάνω από τον ποδοσφαιριστή του, ο οποίος δείχνει να μην είναι στα καλύτερά του.

Παρότι ο Ισπανός τεχνικός του δίνει χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια, εντούτοις δεν του ανταποδίδει την εμπιστοσύνη. Ο Βέλντε έχει ορισμένες καλές στιγμές στους αγώνες είχε και γκολ, αλλά είναι μόνο εκλάμψεις και του λείπει σαφώς η διάρκεια και η απαραίτητη προσαρμογή στον τρόπο παιχνιδιού και την επικοινωνία με την υπόλοιπη ομάδα.

Σχεδόν δύο μήνες με την ερυθρόλευκη φανέλα, ο 24χρονος άσος είχε δείξει στις πρώτες του μέρες, τόσο στις προπονήσεις, όσο και στα ματς (φιλικά προετοιμασίας και επίσημα), με τελευταίο και καλύτερο αυτό κόντρα στην Athens Kallithea στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League, όπου σκόραρε, αλλά στα επόμενα ματς ήταν σε χαμηλές πτήσεις ως προς την απόδοση του.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επέμεινε αρκετά για την απόκτηση του Νορβηγού εξτρέμ, καθώς ήθελε τα χαρακτηριστικά του στην ομάδα του Πειραιά, είδε αρκετά καλά στοιχεία στα φιλικά προετοιμασίας σε Ιταλία, Κύπρο και κόντρα στη Νότιγχαμ με γκολ και… δοκάρια, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Πέραν στο κομμάτι της δημιουργίας που είναι πολύ καλός αλλά χρειάζεται περεταίρω βελτίωση, πρέπει να δουλέψει-συνεργαστεί αρμονικά με τους συμπαίκτες του, ως προς τα αμυντικά καθήκοντα, αλλά και την συνεργασία στο επιθετικό τρίτο. Ελπίζουμε να αλλάξει αυτό σύντομα, αρχής γενομένης από το ματς του Σαββάτου κόντρα στον Άρη, καθώς ο Νορβηγός εξτρέμ είναι πολύτιμος για την ομάδα του Μεντιλίμπαρ.

Διαβάστε επίσης

O «κάπτεν» Κάρμο

O «κάπτεν» Κάρμο

Γιατί ο Ανγκολέζος στόπερ πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο ματς με τον Παναιτωλικό...