Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Σε άλλο γήπεδο ο Λανουά (video)

Σε άλλο γήπεδο ο Λανουά (video)
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024 - 19:22

Σε άλλο γήπεδο φαίνεται πως ήταν ο Λανουά, όπως αποδείχθηκε στο σχολιασμό των φάσεων της 4ης αγωνιστικής. Ο Γάλλος δεν είναι δυνατόν να λέει ότι δεν υπάρχει επιθετικό φάουλ του Πιερό στο 1-0 της ΑΕΚ με τον Βόλο, αλλά και αποβολή του παίκτη της ΑΕΚ και επίσης δεν υπάρχει πέναλτι στο ματς του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικού στο 10’ με το χέρι του Σιέλη.

Ο Γάλλος αρχιδιαιτητής σχολίασε έξι φάσεις της 4ης αγωνιστικής, από τους αγώνες ΠΑΣ Λαμία- Athens Kallithea 0-0, Asteras Aktor-Ατρόμητος 1-2, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-0 και επίσης ασχολήθηκε στις δύο προαναφερόμενες φάσεις στα ματς του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, αποδεικνύοντας ότι βρισκόταν σε άλλο γήπεδο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε πως δεν υπάρχει πέναλτι, στη φάση του 10’ στο Ολυμπιακός-Παναιωτωλικός, που βρίσκει η μπάλα στο χέρι του Σιέλη εντός περιοχής. Επίσης, για το ματς της ΑΕΚ είπε ότι είναι καθαρό το γκολ του Πιερό με την λαβή στον αμυντικό του Βόλου και ξέχασε να αναφέρει την κόκκινη που δεν δόθηκε στον επιθετικό της ΑΕΚ για το χτύπημα εκτός φάσης πάνω στον Μύγα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το 1-0 της ΑΕΚ σε βάρος του Βόλου, ο Λανουά δικαιολόγησε τα αδικαιολόγητα:

«Το τέρμα πρέπει να κατακυρωθεί. Και οι δυο παίκτες (επιτιθέμενος και αμυνόμενος) διεκδικούν τη μπάλα με τον ίδιο τρόπο, με τα χέρια τους σε φυσιολογική ποδοσφαιρική επαφή».

Για το πέναλτι που ζητά ο Ολυμπιακός το έριξε στα... αλαμπουρνέζικα ότι τάχα το χέρι του παίκτη του Παναιτωλικού βρίσκεται σε φυσική θέση. Αναλυτικά:

«Σε αυτή την περίπτωση ο αμυντικός προσπαθεί να παίξει και μετά από εκτροπή αυτή βρίσκει το χέρι του που βρίσκεται σε φυσική θέση. Κανένα πέναλτι και αν το είχε υποδείξει ο διαιτητής θα έπρεπε να παρέμβει το VAR».

Διαβάστε επίσης

O «κάπτεν» Κάρμο

O «κάπτεν» Κάρμο

Γιατί ο Ανγκολέζος στόπερ πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο ματς με τον Παναιτωλικό...