Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Λανουά μπροστά στα «όργια» των Φωτιά, Παπαδόπουλου υπέρ της ΑΕΚ

Ο Λανουά μπροστά στα «όργια» των Φωτιά, Παπαδόπουλου υπέρ της ΑΕΚ
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:07

Μια ακόμη σελίδα ξεφτίλας για την ελληνική διαιτησία αποτελούν τα νέα αίσχη υπέρ της ΑΕΚ από τον διαιτητή Φωτιά (Πέλλας), αλλά και τον VAR Παπαδόπουλου (Μακεδονίας) στο εντός έδρας παιχνίδι της με τον Βόλο. Μια διαιτησία με άρωμα της προηγούμενης σεζόν, τότε που έκανε κουμάντο ο Μάνταλος, σα να μην πέρασε ούτε μια μέρα, ενώ ο Μπαλτάκος δεν είναι πλέον πρόεδρος της ΕΠΟ. Θυμίζουμε ότι την περασμένη αγωνιστική ο Λανουά κάλυψε τον διαιτητή Πολυχρόνη (Πιερίας) και τον VAR Ευαγγέλου (Αθηνών), με αποτέλεσμα να είναι διπλά εκτεθειμένος.

Ο Λανουά βρίσκεται μπροστά σε νέα «όργια». Περιμένουμε να δούμε αν στην τηλεκριτική του θα σχολιάσει το γεγονός ότι το πρώτο ημίχρονο του αγώνα ΑΕΚ-Βόλος αντί για 0-0 έληξε 1-0 και η ΑΕΚ ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με 11 παίκτες αντί για 10. Εν ολίγοις αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα του αγώνα (2-0) καθώς οι απαράδεκτες διαιτητικές αποφάσεις διαδέχθηκαν η μια την άλλη.

Στο πρώτο γκολ της ΑΕΚ στο 22’ υπάρχει εξόφθαλμο φάουλ καθώς ο σκόρερ Πιερό έσπρωξε τον Μίλετιτς και τον έριξε στο έδαφος. Όμως, ο Φωτιάς το μέτρησε και ο Παπαδόπουλος δεν τον κάλεσε στο VAR, αν και η παράβαση έβγαζε μάτια. Παρόλα αυτά, δυο διεθνείς διαιτητές την έκαναν «γαργάρα». Ο Πιερό ενήργησε σαν παλαιστής και το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει.

Σα να μην έφτανε αυτό, ο Φωτιάς δεν απέβαλε τον Πιερό στο 45+2’, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι είναι παλαιστής, καθώς έριξε βίαια τον Μύγα στο έδαφος και να τον χτύπησε με γονατιά στην κοιλιά. Όμως, ο απαράδεκτος ρέφερι υπέδειξε κίτρινες κάρτες στους δυο παίκτες.

Η παράβαση του Πιερό (βίαιη διαγωγή) είναι ο ορισμός της κόκκινης κάρτας. Ο Παπαδόπουλος τον κάλεσε σε ανασκόπηση της φάσης, όμως ο Φωτιάς δεν τον απέβαλε. Γέλασαν και οι «μαϊμούδες» με την απόφασή του. Επίσης, ο ρέφερι του αγώνα ήταν απαράδεκτος στον πειθαρχικό έλεγχο, καθώς έπνιξε και δυο κίτρινες στον Σιμάνσκι, μετά από αγκωνιές του παίκτη της ΑΕΚ.

Οι δυο ανακοινώσεις του Βόλου, στο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΚ:

«Ερώτηση προς την Ελληνική διαιτησία

16 Σεπτεμβρίου, 2024 , 20:01

Ερώτηση προς την Ελληνική διαιτησία. Στους επαναστάτες · γκιορίλες δεν δίνουμε κόκκινη κάρτα;

16 Σεπτεμβρίου, 2024 , 19:53

Ντροπή και μόνο ντροπή. Δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο. Όσοι βλέπουν μπορούν να κρίνουν…

Με ένα φάουλ του γκιορίλα -επαναστάτη η ομάδα μας βρίσκεται πίσω στο σκορ».

Τι θα κάνει ο Λανουά; Θα καλύψει τους Φωτιά, Παπαδόπουλο όπως έκανε την περασμένη αγωνιστική με τα αίσχη των Πολυχρόνη, Ευαγγέλου στο εκτός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό; Μην σας ξεγελά το 3-0, στο 0-0 δεν έδωσαν τρία πέναλτι σε βάρος της.

Παρόλα αυτά ο Λανουά έκανε το μαύρο-άσπρο στην τηλεκριτική του. Ενώ το χέρι του Μουκουντί έβγαζε μάτια, ο Γάλλος αρχιδιαιτητής είναι ο μόνος που είδε ότι η μπάλα χτύπησε πρώτα στον μηρό του, εκφράζοντας την άποψη ότι δεν υπήρχε παράβαση. Με αποτέλεσμα να γελάει όλη η Ελλάδα. «Η ΠΑΕ Λεβαδειακός έκλεισε ραντεβού με οφθαλμίατρο μετά τα… γαλλικά του Λανουά», σχολίασε με ανακοίνωσή της η ομάδας της Βοιωτίας.

Διαβάστε επίσης