Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μαρινάκης στους παίκτες: «Σταματήστε να μιλάτε μόνο για τα συμβόλαιά σας, να αλλάξετε εικόνα»

Μαρινάκης στους παίκτες: «Σταματήστε να μιλάτε μόνο για τα συμβόλαιά σας, να αλλάξετε εικόνα»
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2024 - 22:54

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν ο... εαυτός του στο ματς με τον Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 με την ομάδα του Αγρινίου και απώλεσαν τους πρώτους τους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

Μια εμφάνιση και ένα αποτέλεσμα που δεν ικανοποίησαν τον κόσμο, τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και φυσικά, τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μάλιστα, ο πρόεδρος και ηγέτης του Θρύλου, μετά το τέλος του ματς, έκανε δριμύτατες παρατηρήσεις στους παίκτες και τους τόνισε χαρακτηριστικά: «Να αλλάξετε την εικόνα σας, να δίνετε τα πάντα μέσα στο γήπεδο».

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών τόνισε στους παίκτες: «Σταματήστε να μιλάτε μόνο για τα συμβόλαια σας και να κάθεστε στις δάφνες του ευρωπαϊκού! Όλα ξεκινάνε από το μηδέν και κάθε παιχνίδι θα είναι μάχη. Και θα πρέπει να τα δίνετε όλα και να ματώνετε για τη νίκη. Για να φτάσουμε στους στόχους μας, στο πρωτάθλημα που τόσο θέλουμε, πρέπει να αλλάξετε την εικόνα σας και να δίνετε τα πάντα μέσα στο γήπεδο».

Διαβάστε επίσης