Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Αυξήθηκε η χωρητικότητα στο Ναό!

Αυξήθηκε η χωρητικότητα στο Ναό!
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2024 - 17:20

O Βαγγέλης Μαρινάκης οραματίζεται έναν Ολυμπιακό κυρίαρχο σε όλα τα αθλήματα να διεκδικεί όχι μόνο ελληνικούς, αλλά και ευρωπαϊκούς τίτλους. Ο Ολυμπιακός των 100 χρόνων στο κυνήγι νέων ευρωπαϊκών θαυμάτων με μπροστάρη τον ηγέτη του.

Οι κινήσεις και οι επενδύσεις που πραγματοποιούνται το φετινό καλοκαίρι σε ποδόσφαιρο, πόλο, βόλεϊ κινούνται προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση. Κι ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί! Μέχρι και παίκτες που έχουν ψηφιστεί κορυφαίοι του πλανήτη έπιασαν λιμάνι!

Στο ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός έχει αφήσει το στίγμα του για τα καλά στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι με τις κατακτήσεις του UEFA Youth League και του Conference League και όπως είναι λογικό το brand name του Συλλόγου έχει εκτοξευτεί και για αυτό τον λόγο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θέλησαν να κάνουν μερικές αλλαγές στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Πιο συγκεκριμένα, προστέθηκαν κι άλλα καθίσματα στις θύρες των επισήμων που ανέρχονται στα 150, πίσω από τα δημοσιογραφικά, με στόχο να βρίσκεται σε κάθε ματς περισσότερος κόσμος στο γήπεδο. Φυσικά, δεν είναι μόνο αυτές οι μόνες αλλαγές που θα γίνουν στο Ναό.

Διαβάστε επίσης

Πάγκος πολυτελείας!

Πάγκος πολυτελείας!

Γουίλιαν, Ολιβέιρα και Κάρμο και όχι μόνο βρίσκονται στον «ερυθρόλευκο» πάγκο...