Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Να τελειώσει γρήγορα τη δουλειά και να περιμένει στη μοναξιά της κορυφής!

Να τελειώσει γρήγορα  τη δουλειά και να περιμένει στη μοναξιά της κορυφής!
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2024 - 16:15

Το καθήκον του θέλει να κάνει απόψε, απέναντι στον Παναιτωλικό, ο Ολυμπιακός. Ήδη στον Πειραιά γνωρίζουν πως τίποτα δεν είναι εύκολο και έχουν δει τους… ανταγωνιστές τους, όπως η ΑΕΚ, να έχει ήδη εντός έδρας «γκέλα», με το 1-1 απέναντι στην Λαμία και ο Παναθηναϊκός είχε δεχτεί «σφαλιάρα» στο ΟΑΚΑ, με 0-1 από τον Astera AKTOR, στην πρεμιέρα και ισοπαλία με την Καλλιθέα (2-2), ο Ολυμπιακός δε θέλει να την… πατήσει και πρέπει να καθαρίσει όσο γίνεται πιο γρήγορα το ματς γιατί το βράδυ ενδέχεται να είναι μόνος πρώτος.

Εάν ο ΠΑΟΚ δεν κερδίσει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός μπορεί να βρεθεί μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με δική του νίκη επί του Παναιτωλικού.

Το θέμα είναι πώς οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να βρεθούν από νωρίς να βρεθούν στη φυσική τους θέση, σε ρόλο οδηγού στο πρωτάθλημα. Κι αυτό είναι κάτι που αποτελεί μεγάλο αβαντάζ για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ δεν βρίσκεται στο 100%, θέλει χρόνο, αλλά μπορούν τα αποτελέσματα και οι καταστάσεις να την βοηθήσουν να βγει νικήτρια στη «μάχη» με το χρόνο.

Να αντισταθμίσει το μειονέκτημά της, καθώς έχει στο ρόστερ και την ενδεκάδα πολλά νέα πρόσωπα. Σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται να βοηθήσουν ορισμένοι παράγοντες για να αντισταθμίσει τις διαφορές σε σχέση με τους ανταγωνιστές και να καλύψει την απόσταση που την χωρίζει από τους άλλους που έχουν τους ίδιους στόχους, όσον αφορά στο κομμάτι της χημείας και της συνοχής.

Διαβάστε επίσης