Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η «σκηνή» είναι δική τους!

Η «σκηνή» είναι δική τους!
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2024 - 10:15

Στο κατάμεστο όπως αναμένεται «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση την Κυριακή υποδεχόμενος τον Παναιτωλικό. Οι Πειραιώτες θέλουν να κάνουν το 4 στα 4 στο πρωτάθλημα και να αγκαλιάσουν την κορυφή, για μία ακόμα αγωνιστική.

Στην αποστολή για το ματς βλέπουμε για πρώτη φορά τα ονόματα των δύο τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων, Γουίλιαν και Σέρτζιο Ολιβέιρα, οι οποίοι μάλιστα προβλέπεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής ώστε να μπαίνουν σιγά σιγά στο κλίμα και έτσι θα συστηθούν και μπροστά στους ΓΑΥΡΟΥΣ στο Ναό.

Πέρα από την αγωνιστική τους κατάσταση και την κλάση τους, Γουίλιαν και Ολιβέιρα κερδίζουν τις εντυπώσεις στο προπονητικό κέντρο των «ερυθρόλευκων» και για τη διάθεσή τους, αλλά και τον επαγγελματισμό τους.

Ο «Μέντι» χαμογελάει για τους δύο παίκτες μιλάει σε όλους με τα καλύτερα λόγια για αυτούς και πραγματικά, τους πιστεύει πολύ, για την ιστορική σεζόν 2024-25, των 100 χρόνων των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης

Διπλό φάουλ με τον Παπαδόπουλο

Διπλό φάουλ με τον Παπαδόπουλο

1) Oρίστηκε στον αγώνα Ολυμπιακός-Παναιτωλικός, ενώ αδίκησε τους «ερυθρόλευκους» στον Βόλο, 2) Θα είναι VAR κα στο παιχνίδι της Δευτέρας ΑΕΚ-Βόλος.