Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

H τρομερή Νότιγχαμ απέδρασε με σπουδαίο διπλό από το Άνφιλντ! (video)

H τρομερή Νότιγχαμ απέδρασε με σπουδαίο διπλό από το Άνφιλντ! (video)
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2024 - 18:58

Η σπουδαία Νότιγχαμ έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής! Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη πήρε το τρίποντο με σκορ 1-0 στο «Άνφιλντ» υποχρεώνοντας τους "reds" στην πρώτη τους φετινή ήττα και έτσι κατάφερε μετά από τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές να παραμένει αήττητη και έχει φτάσει τους 8 βαθμούς.

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο οδήγησε την ομάδα σε διπλό επικών διαστάσεων μέσα στο «άντρο» της ομάδας του Σλοτ, υπογράφοντας την πρώτη νίκη της Νότιγχαμ Φόρεστ στο Μέρσεϊσαϊντ μετά το 1969! Το πρώτο γκολ που δέχτηκε φέτος ο Άλισον έμελλε να αποδειχτεί και... μοιραίο!

Στο 72ο λεπτό σε μια αντεπίθεση ο Ελάνγκα βρήκε τον Χάτσον-Οντόι και ο τελευταίος με ψύχραιμο τελείωμα νίκησε τον Άλισον και έκανε το 1-0. Οι γηπεδούχοι αν και πίεσαν δεν κατάφεραν να ανατρέψουν εις βάρος τους κατάσταση και έτσι η Νότιγχαμ πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ (75' Τζόουνς), Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον (75' Τσιμίκας), Χράφενμπερχ, Μακ Άλιστερ (61' Μπράντλεϊ), Σαλάχ, Σόμποσλαϊ, Ντίας (61' Χάκπο), Ζότα (60' Νούνιες)

ΝΟΤΙΓΧΑΜ: Σελς, Έινα, Μιλένκοβιτς, Μουρίγιο, Μορένο (80' Γουίλιαμς), Ντομίνγκες (54' Χάντσον-Οντόι), Γέιτς, Γουορντ-Πράους, Άντερσον (61' Ελάνγκα), Γκιμπς-Γουάιτ (81' Μοράτο), Γουντ (81' Σίλβα)

Διαβάστε επίσης

Ξέρει να αλλάξει… το τσιπάκι

Ξέρει να αλλάξει… το τσιπάκι

Ο «Μέντι» γνωρίζει το πόσο σημαντικό είναι το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό και έχει βάλει στο μυαλό όλων των παικτών του μόνο το συγκεκριμένο αγώνα.