Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ξέρει να αλλάξει… το τσιπάκι

Ξέρει να αλλάξει… το τσιπάκι
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2024 - 17:56

Ο Μεντιλίμπαρ έχει το σκεπτικό πως κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και καμία νίκη δεν είναι εξασφαλισμένη εάν δεν παιχτεί το ματς. Έχει φροντίσει να το περάσει και στους ποδοσφαιριστές του όλο αυτό το σκεπτικό και θέλει άπαντες να είναι στην… τσίτα ενόψει και της αναμέτρησης της Κυριακής.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει βάλει στο μυαλό όλων των παικτών του μόνο το ματς με τον Παναιτωλικό και έχει δείξει μέχρι στιγμής ότι έχει τον τρόπο να μεταφέρει το κλίμα που πρέπει στους ποδοσφαιριστές του.

Ο «Μέντι» έχει περάσει στους παίκτες του το πόσο σημαντικό είναι το ματς με τους Αγρινιώτες με εκείνους να δείχνουν ανυπόμονοι και «διψασμένοι» για τον αγώνα, ώστε να φτάσουν σε ακόμη ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα.

Άλλωστε, το ίδιο έπραξε στις μέχρι τώρα αναμετρήσεις της ομάδας, η οποία παρουσιάστηκε απόλυτα προετοιμασμένη και συγκεντρωμένη στους επόμενους αγώνες της για το πρωτάθλημα. Αυτό δεν είναι εύκολο, όμως ο Μεντιλίμπαρ δείχνει να ξέρει τον τρόπο να αλλάξει… το τσιπάκι των παικτών του, μετά από την επιστροφή από τη διακοπή των εθνικών ομάδων.

Διαβάστε επίσης