Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

O Eλ Κααμπί τα... βρίσκει με τον Κάρμο!

O Eλ Κααμπί τα... βρίσκει με τον Κάρμο!
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2024 - 16:33

Τα απίθανα πράγματα που έκανε με την φανέλα του Ολυμπιακού ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, την προηγούμενη σεζόν, δεν θα μπορούσαν να μην συνεχιζόντουσαν και φέτος!

O Μαροκινός φορ είχε μια προβληματική προετοιμασία το φετινό καλοκαίρι με έναν ύπουλο τραυματισμό και μετά από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Super League φαίνεται σαν να μην έπαθε ποτέ τίποτα και συνεχίζει να δαμάζει με την ερυθρόλευκη φανέλα. Και ότι ήταν απλώς θέμα χρόνου μέχρι να ξεκινήσει το απίθανο βιολί του. Αυτό που κάνει τα αντίπαλα δίχτυα να σπαρταράνε σχεδόν σε κάθε του τελική προσπάθεια.

Αυτό που θα επιδιώξει πλέον ο Ελ Κααμπί και δεν το κρύβει ως επιθυμία ούτε από τους συμπαίκτες του, είναι να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος και με έναν παίκτη που συνδυάζεται αρκετά καλά, και ας μην φαίνεται και με γυμνό μάτι είναι με τον Ντάβιντ Κάρμο.

Ο υψηλόσωμος αριστεροπόδαρος στόπερ έβγαζες βαθιές μπαλιές «λουκούμι» από πίσω στον Μαροκινό σέντερ φορ και μετά ήταν θέμα να κάνει ο Ελ Κααμπί τη σωστή κίνηση και το καλό σουτ, για να έρθει το γκολ. Κάποιες φορές το πετύχαινε και άλλες όχι. Με τον Βάσκο προπονητή να γίνεται ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στον κόσμο, από ένα τέτοιο γκολ, με τέτοια αμεσότητα. Το είδαμε αρκετά να συμβαίνει την περσινή σεζόν και ευελπιστούμε να το δούμε και φέτος.

Διαβάστε επίσης

Ξέρει να αλλάξει… το τσιπάκι

Ξέρει να αλλάξει… το τσιπάκι

Ο «Μέντι» γνωρίζει το πόσο σημαντικό είναι το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό και έχει βάλει στο μυαλό όλων των παικτών του μόνο το συγκεκριμένο αγώνα.