Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

To «MEGA» για το γεμάτο Καραϊσκάκη με Παναιτωλικό! (video)

To «MEGA» για το γεμάτο Καραϊσκάκη με Παναιτωλικό! (video)
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2024 - 14:35

Με το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού την Κυριακή, ξεκινά και πάλι το πρόγραμμα της Stoiximan Super League.

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τη Κυριακή τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, όμως προηγείται η υποδοχή του Ντέγιαν Λόβρεν. Ο Κροάτης στόπερ ήταν η τελευταία μεταγραφή των «ασπρόμαυρων» και αύριο αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για τις υπογραφές.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει τους Μπράντον και Καμαρά.

Ο Παναθηναϊκός απέχει ήδη πέντε βαθμούς από την κορυφή και δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες. Ο Ντιέγκο Αλόνσο είδε όλους τους διεθνείς να επιστρέφουν υγιείς από τις υποχρεώσεις τους.

Γεμίζει το «Καραϊσκάκης» με Παναιτωλικό

Μεγάλη επιθυμία για να ξαναβρεθούν στις εξέδρες του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έχουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Περισσότερα από 26.000 εισιτήρια έχουν πουληθεί και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σκέφτεται να πάρει στην αποστολή τους Γουίλιαν και Ολιβέιρα και είναι πιθανόν να προφυλάξει τον τραυματία Μασούρα.

Ελπίδες να παίξει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τη Δευτέρα έχει ο Άρολντ Μουκουντί. Ο Καμερουνέζος στόπερ νιώθει καλύτερα και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Βόλο.

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης ετοιμάζεται να πέτυχει τη μεγαλύτερη νίκη της ζωής του. Ο μικρός Γιαννάκης υποβλήθηκε την Πέμπτη σε τετράωρη χειρουργική επέμβαση στο Σεντ Λούις στις ΗΠΑ και βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης. Με σύσσωμο το ελληνικό ποδόσφαιρο να στέκεται στο πλευρό του και περιμένει τα καλά νέα.

Διαβάστε επίσης