Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Θέλει να το... τερματίσει και φέτος ο Ελ Κααμπί!

Θέλει να το... τερματίσει και φέτος ο Ελ Κααμπί!
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2024 - 12:23

Τα απίθανα πράγματα που έκανε με την φανέλα του Ολυμπιακού ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, την προηγούμενη σεζόν, δεν θα μπορούσαν να μην συνεχιζόντουσαν και φέτος!

O Μαροκινός φορ είχε μια προβληματική προετοιμασία το φετινό καλοκαίρι με έναν ύπουλο τραυματισμό και μετά από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Super League φαίνεται σαν να μην έπαθε ποτέ τίποτα και συνεχίζει να δαμάζει με την ερυθρόλευκη φανέλα. Και ότι ήταν απλώς θέμα χρόνου μέχρι να ξεκινήσει το απίθανο βιολί του. Αυτό που κάνει τα αντίπαλα δίχτυα να σπαρταράνε σχεδόν σε κάθε του τελική προσπάθεια.

Αυτό που θα επιδιώξει πλέον ο Ελ Κααμπί και δεν το κρύβει ως επιθυμία ούτε από τους συμπαίκτες του, είναι να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος. Εκτιμά πως όσο είναι «καυτός» και αγωνίζεται βασικός βεβαίως, θα μπορέσει να πετύχει τον στόχο αυτό.

Εξυπακούεται πως ο στόχος αυτός δεν έχει γίνει αυτοσκοπός για τον Μαροκινό «φονιά», που θέλει ασφαλώς να πάρει και πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, όμως αν αυτό συνδυαστεί και με πολλά δικά του γκολ που θα του δώσουν αυτόν τον τίτλο, θα είναι απόλυτα ικανοποιημένος.

Διαβάστε επίσης