Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Κωδικός: 4Χ4 με ωραία μπάλα!

Κωδικός: 4Χ4 με ωραία μπάλα!
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:07

Η σεζόν σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα ξεκίνησε ιδανικά για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς στη Superleague και είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Αλλά σημασία πάντα έχει αυτό που ακολουθεί, όχι αυτό που προηγήθηκε. Τι σημαίνει αυτό;

Καλό το «τρία στα τρία», αλλά ακόμα καλύτερο θα είναι το «τέσσερα στα τέσσερα». Για να γίνει αυτό θα πρέπει ο Ολυμπιακός να πάρει τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό (15/9, 18:30), στο «Γ. Καραϊσκάκης». Να πάρει τους τρεις πόντους και να συνεχίσει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος.

Είναι πολύ σημαντικό για μια νέα ομάδα -διότι ο φετινός Ολυμπιακός είναι νέα ομάδα- να ξεκινήσει δυνατά και να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, μετρώντας μονάχα νικηφόρα αποτελέσματα στην αρχή της σεζόν. Αυτό θα της δώσει… αέρα και ψυχολογία για τη συνέχεια.

Το μοναδικό που σκέφτονται στο Ρέντη είναι αυτό. Να συνεχίσει το σερί νικών που έχουν στο πρωτάθλημα, να πάρουν τους τρεις βαθμούς κόντρα στους Αγρινιώτες και να περιμένουν τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων, για να δουν εάν θα έχουν συγκατοίκους ή όχι στο «ρετιρέ» του βαθμολογικού πίνακα, μετά το πέρας της 4ης αγωνιστικής.

Διαβάστε επίσης