Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Το τρικ και η χρησιμοποίηση του Κοστίνια

Το τρικ και η χρησιμοποίηση του Κοστίνια
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2024 - 23:00

Ο Ολυμπιακός έχει σημαντικές μονάδες, σε πολλές θέσεις. Στο πλαίσιο αυτό, σταδιακά αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Κοστίνια, στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο αγώνας της 4ης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό είναι την Κυριακή και στη συνέχεια μέχρι την επόμενη διακοπή υπάρχουν απαιτητικά παιχνίδια, οπότε ο «Μέντι» έχει στο μυαλό του και τη διαχείριση του Ροντινέι, που ήδη την περσινή σεζόν έπαιζε ουσιαστικά… μόνος του στα δεξιά, σε όλη τη σεζόν.

Μπορεί ως τώρα να μην είδαμε για πολλά λεπτά τον Πορτογάλο μπακ με τη φανέλα του Ολυμπιακού στα τρία επίσημα ματς (9’ με Λαμία, αλλά ο κόουτς τον πιστεύει και φρόντισε ν’ ανοίξει χώρο για την περαιτέρω αξιοποίησή του.

Πέρα απ’ το γεγονός ότι στον Μεντιλίμπαρ αρέσει ο Αποστολόπουλος, στον οποίο σκοπεύει να δώσει χρόνο στη διάρκεια μιας πολύ απαιτητικής σεζόν, υπολογίζει πολύ γι’ αυτή τη θέση και τον Κοστίνια, ο οποίος αναδείχτηκε κορυφαίος δεξιός μπακ στο περσινό πρωτάθλημα της χώρας του, με τη φανέλα της Ρίο Αβε. Ο κόουτς, λοιπόν, πιστεύει ότι ο Κοστίνια θα μπορέσει να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο, στα παιχνίδια που δεν θα είναι διαθέσιμος ο Ορτέγκα και προτίμησε να του δώσει την ευκαιρία.

Διαβάστε επίσης