Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Σαρώνει τα βραβεία ο killer Ελ Κααμπί! (photo)

Σαρώνει τα βραβεία ο killer Ελ Κααμπί! (photo)
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2024 - 20:54

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί «έδεσε» στον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2026. To deal της… χρονιάς για τον Θρύλο, που κράτησε τον πρώτο του σκόρερ, τον Μαροκινό γκολτζή, με μυθικό συμβόλαιο.

Οι «ερυθρόλευκοι», κάτοχοι του Conference League, έκαναν οικονομική υπέρβαση και ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον διεθνή επιθετικό, το πιο «hot» όνομα των περσινών ευρωπαϊκών κυπέλλων, σκορπώντας ενθουσιασμό στους ΓΑΥΡΟΥΣ.

Ο Ελ Κααμπί πραγματοποίησε ονειρική σεζόν με τους Πειραιώτες, την καλύτερη της καριέρας του και ανταμείφθηκε με ένα «χρυσό» συμβόλαιο. Εξάλλου, ο Μαροκινός «βρήκε» δίχτυα 33 φορές, πέρυσι, με τους Κυπελλούχους Ευρώπης, σε 50 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και συγκεκριμένα, σε Europa League, Conference League και πρωτάθλημα, ενώ «έφτιαξε» και τρία γκολ.

Ο 31χρονος «killer» είχε τεράστια συμβολή στην πιο ιστορική στιγμή του ελληνικού ποδοσφαίρου, σε συλλογικό επίπεδο, οδηγώντας τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του Conference League.

Ο Μαροκινός συνεχίζει στον Θρύλο, με στόχο ακόμη περισσότερα γκολ και φυσικά, νταμπλ στην Ελλάδα, πρωτάθλημα και Κύπελλο και μια καλή πορεία στην Ευρώπη, στο Europa League.

Μάλιστα, ο φορ από την Καζαμπλάνκα είχε ακόμα μία διάκριση, καθώς ψηφίστηκε ως ο Transfermarkt παίκτης της σεζόν 2023/24 από το ελληνικό πρωτάθλημα και παρέλαβε το βραβείο του!


Διαβάστε επίσης