Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Γέμισε ξανά το Ρέντη!

Γέμισε ξανά το Ρέντη!
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2024 - 11:31

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των διεθνών παικτών του Ολυμπιακού με τις εθνικές τους ομάδες ολοκληρώθηκαν και έτσι επιστρέφουν σιγά-σιγά στο Ρέντη, πιάνοντας δουλειά ενόψει του προγράμματος «φωτιά» που περιμένει τους Πειραιώτες.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την επιστροφή των Ελλήνων διεθνών στις προπονήσεις των «ερυθρόλευκων» την Τετάρτη (12/9) επέστρεψαν και οι Κάρμο, Γιάρεμτσουκ και Πιρόλα.

Ενώ το βράδυ της σημερινής ημέρας αναμένεται πίσω στη χώρα μας και ο Μάρκο Στάμενιτς, ο οποίος είχε υποστεί τη μεγαλύτερη ταλαιπωρία, με τα φιλικά στις ΗΠΑ με την Εθνική Νέας Ζηλανδίας. ο Μεντιλίμπαρ τον περιμένει με μεγάλη αγωνία για να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Από τους υπόλοιπους διεθνείς είναι μία ξεχωριστή περίπτωση λόγω των κουραστικών ταξιδιών που έκανε με την εθνική ομάδα της πατρίδας του. Ενώ, αύριο θα επιστρέψει και ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί από το Μαρόκο

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα ήθελε να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του στην προπόνηση της Πέμπτης (12/9), αλλά δεν ήταν εφικτό, αλλά παρόλα αυτά θα ανεβάσει στροφές ενόψει της πολύ σημαντικής εντός έδρας αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό για την 4η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης