Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Γιατί ο Γιουσούφ αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη

Γιατί ο Γιουσούφ αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2024 - 10:44

Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και το φετινό ο Ολυμπιακός δεν έκανε μεταγραφές μόνο στην πρώτη ομάδα, αλλά ενίσχυσε και την ακαδημία του. Όπως φυσικά και το τμήμα κάτω των 19 ετών. Ένας από τους παίκτες που αποκτήθηκαν ήταν και ο Τάι Γιουσούφ. Ο Νιγηριανός εξτρέμ ήρθε στην Ελλάδα την περίοδο που οι «ερυθρόλευκοι» ήταν στο Καρπενήσι.

Έκανε προετοιμασία μαζί με την ομάδα, προκειμένου να δοκιμαστεί από τον νέο τεχνικό των μικρών, Ρομέν Πιτό. Άφησε καλές εντυπώσεις, αλλά η αλήθεια είναι πως μέχρι εκεί! Δεν έδειξε τρομερά πράγματα.

Όμως αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό γιατί έδειξε κάποια καλά στοιχεία. Έγινε η μεταγραφή του κανονικά, οπότε έλαβε μέρος και στην πρεμιέρα των Νέων στο πρωτάθλημα της Super League Κ19. Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν με τη Λαμία εκτός έδρας, νίκησαν με 1-4 και ο Γιουσούφ που ήταν βασικός σκόραρε ένα γκολ και έδωσε δύο ασίστ. Επίσης βασικός ήταν και στο πρόσφατο φιλικό των Νέων με την εθνική Νέων στο Ρέντη. Το ματς έμεινε στο 1-1, με τους Νέους του Ολυμπιακού να παίζουν με μισή ομάδα αφού αρκετοί αγωνίστηκαν με την Εθνική.

Και σε αυτόν τον αγώνα ο Γιουσούφ ήταν βασικός και έβγαλε την ασίστ του μοναδικού «ερυθρόλευκου» γκολ.

Η ουσία είναι πως ο Νιγηριανός εξτρέμ στην προετοιμασία που δεν είχε μπει ακόμη καλά-καλά στο κλίμα της ομάδας έδειξε κάποια καλά πράγματα για να αποκτηθεί και πλέον αφού βλέπει ότι τον εμπιστεύονται οι «ερυθρόλευκοι» έχει βγάλει ένα πολύ καλό πρόσωπο και είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Γέμισε ξανά το Ρέντη!

Γέμισε ξανά το Ρέντη!

Επέστρεψαν στις προπονήσεις του Ολυμπιακού οι περισσότεροι διεθνείς και ο «Μέντι» ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Παναιτωλικού!