Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η δήλωση του Μίροτιτς και το δικό του «φάουλ»

Η δήλωση του Μίροτιτς και το δικό του «φάουλ»
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2024 - 09:57

Δηλώσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου της Euroleague έκανε ο Νίκολα Μίροτιτς. Ο έμπειρος φόργουορντ της Αρμάνι Μιλάνο μίλησε για την ομάδα του, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στις μεταγραφές που έχουν γίνει στην Ελλάδα κυρίως από τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια από τον Παναθηναϊκό.

Τόνισε χαρακτηριστικά στην «RealOlimpiaMilano»: «Μου αρέσει ότι οι ιδιοκτήτες των ομάδων της EuroLeague επένδυσαν. Κοιτάξτε τον Παναθηναϊκό, κατέκτησε την EuroLeague. Συνήθως οι ομάδες κρατάνε τον κορμό τους, δεν παίρνουν πολλούς νέους παίκτες, αλλά αυτοί πήραν τρεις σούπερ σταρ. Οπότε θέλουν να κατακτήσουν ξανά το τρόπαιο. Ο Ολυμπιακός, η Ρεάλ, όλοι. Τώρα είναι πιο ενθουσιασμένοι. Θέλουν να πάνε στο Final Four».

Έχει ένα όμως «φάουλ» απέναντι στον Ολυμπιακό ο Μίροτιτς. Το προηγούμενο καλοκαίρι είχε αποτελέσει πόλο έλξης για όλη την Ευρώπη, τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι θα φύγει από την Μπαρτσελόνα. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν αν όχι η πρώτη, από τις πρώτες ομάδες που τον πλησίασαν, στην προσπάθειά τους να καλύψουν τότε το κενό του Σάσα Βεζένκοβ ο οποίος είχε φύγει για το ΝΒΑ.

Μάλιστα τότε οι πληροφορίες ανέφεραν πως ο Ολυμπιακός είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Μίροτιτς και αυτό που περίμεναν οι δύο πλευρές ήταν να λύσει το συμβόλαιό του και επίσημα με την Μπαρτσελόνα. Όταν όμως αυτό έγινε και ο Μίροτιτς δέχτηκε και άλλες κρούσεις με περισσότερα χρήματα, άρχισε να αλλάζει τη συμφωνία του με τον Θρύλο και να αξιώνει παραπάνω λεφτά. Ο Ολυμπιακός μάλιστα τότε του είχε ανεβάσει την προσφορά του, αλλά η τελική συμφωνία δεν ήρθε ποτέ.

Οπότε δεν είναι μόνο το φετινό καλοκαίρι που ο Ολυμπιακός επενδύει, αλλά ήθελε να το κάνει και το προηγούμενο φέρνοντας τον Μίροτιτς στο Λιμάνι, όμως ο παίκτης τότε δεν ήταν αυτός που έπρεπε στις συμφωνίες του.

Βέβαια όλα για καλό γίνονται, αφού τώρα ο Ολυμπιακός έχει και πάλι πίσω τον Βεζένκοβ, ενώ αν είχε έρθει ο Μίροτιτς δε θα ήταν εύκολο να ήταν και οι δύο στο ίδιο ρόστερ...

Διαβάστε επίσης