Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η ανάρτηση γεμάτη νόημα του Ροντινέι! (photo)

Η ανάρτηση γεμάτη νόημα του Ροντινέι! (photo)
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024 - 23:31

Ο Ολυμπιακός προχωρά και τις εσωτερικές του υποθέσεις, με τη σκυτάλη των ανανεώσεων να ξεκινά από τα χέρια του Ρέτσου και στην συνέχεια του Ντόη και τώρα σειρά έχει το επόμενο θέμα, δηλαδή αυτό του Ροντινέι.

Ήταν ένα από τα πρόσωπα που «κέρδισαν» πολλούς πόντους, την περσινή σεζόν. Ο Βραζιλιάνος μπακ, μετά από το πρώτο εξάμηνο του στον Πειραιά, έπαιξε πέρυσι σε ολόκληρη τη σεζόν και «τρέλανε» τους αριθμούς, αφού ήταν ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που έπαιξε τα περισσότερα λεπτά από κάθε άλλον. Κάτι που δεν είναι εύκολο, πλησιάζοντας προς τα 33 του χρόνια.

Ο «Ρόντι» δεν έχει κρύψει πως αυτό που θα ήθελε είναι να συνεχίσει να παίζει στον Ολυμπιακό με τον οποίο έχει δεθεί πολύ. Είναι άλλωστε και από τα παιδιά που αποτελούν την «ψυχή» των αποδυτηρίων.

Είναι αλήθεια πως σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μπορεί να υπάρξει και συνέχεια. Με τον Ροντινέι να είναι αυτός που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να συνεχίσει να είναι κάτοικος Πειραιά και μετά το καλοκαίρι του 2025 που λήγει το συμβόλαιο του.

Μάλιστα, ο «Ρόντι» με ένα αινιγματικό ποστ στο Instagram άφησε να εννοηθεί κάτι σημαντικό στο μέλλον με τους «ερυθρόλευκους» με ένα emoji υπογραφής.

Αναλυτικά το μήνυμα του: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελεύθερο από μια καρδιά που ξέρει τι

αυτό που της αξίζει. Συνεχίζω να δουλεύω σταθερά και δυνατά».


Διαβάστε επίσης