Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Και να ήταν έτοιμος ο Μασούρας, δε θα το ρίσκαρε

Και να ήταν έτοιμος ο Μασούρας, δε θα το ρίσκαρε
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024 - 23:13

Φαίνεται πως ευτυχώς ο Γιώργος Μασούρας δεν αντιμετωπίζει κάτι το σοβαρό από τον τραυματισμό που αποκόμισε από τις προπονήσεις που έκανε με την Εθνική Ελλάδας. Ο εκ των αρχηγών των «ερυθρόλευκων» ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στις πρώτες προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και για αυτό δεν έπαιξε στα ματς της Εθνικής.

Οι εξετάσεις έδειξαν πως δεν έχει κάτι το σοβαρό, αλλά και πάλι θα μείνει κάποιες ημέρες εκτός δράσης.

Η αλήθεια είναι πως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και απολύτως καλά να ήταν ο Μασούρας, δεν είχε σκοπό να τον χρησιμοποιήσει με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη μετά από τις ενοχλήσεις που ένιωσε. Προτιμά να έχει τον έμπειρο μεσοεπιθετικό στη συνέχεια, παρά στον αγώνα με την ομάδα του Αγρινίου.

Μην ξεχνά κανείς πως ο Ολυμπιακός μετά τον Παναιτωλικό έχει ένα πρόγραμμα με συνεχόμενους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ξεκινούν τα δυνατά ματς με πρώτο κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη και μετά έχει την έναρξη στις υποχρεώσεις του στο Europa League με τη Λιόν στη Γαλλία. Οπότε καταλαβαίνει κανείς πως ο Βάσκος θέλει να έχει όλους τους παίκτες του σε αυτό το δυνατό πρόγραμμα που ακολουθεί μετά τον Παναιτωλικό.

Διαβάστε επίσης