Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Συναγερμός» για τον ηγέτη της η Ρέιντζερς

«Συναγερμός» για τον ηγέτη της η Ρέιντζερς
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024 - 22:30

Μια από τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει στο νέο Γιουρόπα Λιγκ ο Ολυμπιακός, είναι η Ρέιντζερς. Οι κάτοχοι του Κόνφερενς Λιγκ , θα φιλοξενήσουν στο Φάληρο στις 7 Νοεμβρίου την ομάδα της Γλασκώβης, για τη League Phase του θεσμού, ωστόσο μέχρι τότε, οι Σκωτσέζοι μπορεί να μην έχουν στο ρόστερ τους τον Τζέιμς Ταβερνίερ.

Όπως αναφέρει το BBC, η εννιαετής θητεία του 32χρονου δεξιού μπακ στο «Άιμπροξ», μπορεί να λάβει τέλος, καθώς για την απόκτησή του ερίζουν ομάδες από Τουρκία, Κατάρ και Σαουδική Αραβία, όπου η μεταγραφική περίοδος είναι ακόμα ανοικτή.

Ο Ταβερνίερ, αγωνίζεται στην Ρέιντζερς από το 2015, προερχόμενος από τη Γουίγκαν. Ο Άγγλος άσος, μπορεί να είναι μπακ, ωστόσο έχει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα, καθώς έχει πετύχει 133 γκολ σε 589 εμφανίσεις καριέρας, τα περισσότερα για αμυντικό στην ιστορία του ποδοσφαίρου στη Βρετανία! Μάλιστα, το μεγάλο «ατού» του, είναι πως στις στατικές φάσεις τα πάει περίφημα, αφού πολύ συχνά βρίσκει δίχτυα, είτε με εκτελέσεις φάουλ, είτε με πέναλτι.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός είχε παίξει πέρυσι το καλοκαίρι φιλικό στο «Άιμπροξ» με αντίπαλο την ομάδα της Γλασκώβης και είχε επικρατήσει με 3-1.

Διαβάστε επίσης

Από γενιά σε γενιά!

Από γενιά σε γενιά!

Για όλα αυτά τα ΓΑΥΡΑΚΙΑ δουλεύεται ο Θρύλος του «αύριο» για νέες κορυφές σε Ελλάδα και Ευρώπη!