Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ντόη: H ποδοσφαιρική δικαιοσύνη και το βάπτισμα του πυρός στην Εθνική

Ντόη: H ποδοσφαιρική δικαιοσύνη και το βάπτισμα του πυρός στην Εθνική
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024 - 18:32
Αρθρογράφος: Αντώνης Αντωνίου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Δεν το έβαλε κάτω. Ακόμη και όταν έβλεπε, ως χαφ, τον ένα μετά τον άλλο, τους μέσους που έπαιρνε ο Ολυμπιακός, να τον βάζουν πιο πίσω, στην ιεραρχία της 11άδας… Δεν το έβαλε κάτω, όταν χρειάστηκε να παίξει ως στόπερ όπου τον ανέβασε ο Μίτσελ, πήρε τις ευκαιρίες του, αλλά δεν υπολογιζόταν αρκετά, παρόλα αυτό Ο Ανδρέας Ντόη συνέχισε να πιστεύει, να δουλεύει και να μην τα παρατάει.

Ήταν από τους διακριθέντες της προετοιμασίας, με τον 21χρονο άσο να μπαίνει στην τελευταία σεζόν του συμβολαίου του. Η συγκυρία με τις μαζεμένες απουσίες στον άξονα οδήγησε τον Μεντιλίμπαρ στην απόφαση να τον επαναφέρει στην κανονική του θέση και να αποδίδει στο έπακρο και να ικανοποιεί τα «θέλω» του Βάσκου τεχνικού.

Ο Ντόι διαθέτει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους ήδη υπάρχοντες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη συγκεκριμένη θέση και ο Μεντιλίμπαρ θέλει να έχει μία επιπλέον λύση. Έναν παίκτη πιο δυναμικό, που όμως έχει και την τεχνική κατάρτιση για να υποστηρίξει τη θέση.

Το βασικό, όμως, είναι πως ο ίδιος την άρπαξε, ανταποκρίθηκε και τελικά όχι απλά έμεινε στο ρόστερ, αλλά έκανε και νέο συμβόλαιο και έφτασε να παίρνει χρόνο και στην εθνική του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Ντόη είναι ένα παράδειγμα πως η απογοήτευση δεν είναι καλός σύμβουλος και πως με τη δουλειά και την πίστη όλα γίνονται.

Διαβάστε επίσης