Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου (video)

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου (video)
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024 - 14:13

Δεύτερη νίκη και για την Αγγλία επί της Φινλανδίας, με δύο γκολ του Χάρι Κέιν στην 100ή συμμετοχή του με την εθνική.

Χάρι Κέιν. Ο απόλυτος πρωταγωνιστής για την Αγγλία στην αναμέτρηση με την Φινλανδία στο Γουέμπλει. Νίκη 2-0, με δύο γκολ από τον αρχηγό στην 100η συμμετοχή του με την εθνική. Το πρώτο στο 57ο λεπτό.

Το δεύτερο εξίσου εξαιρετικό στο 76΄. Αγγλία Φινλανδία 2 – 0, 68 γκολ για τον 31 ετών επιθετικό με το εθνόσημο και έπεται ο αγώνας με την Ελλάδα στο ίδιο γήπεδο τον Οκτώβριο.

Στο Άμστερνταμ έγινε το ματς της βραδιάς για το nations league. Ολλανδία – Γερμανία και γκολ αστραπή από τον Ρέιντερς μόλις στο δεύτερο λεπτό για τους γηπεδούχους. Απάντηση για τη Γερμανία στο 38′ 1 – 1 από τον Ντενίζ Ουνταβ, το πρώτο γκολ του 28χρονοθ επιθετικού της Στουτγκάρδης με την εθνική ομάδα.

Απώλεια για την Ολλανδία ο τραυματισμός του Άκε στο 43′ και ανατροπή στο σκορ πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Γκολ από τον Κιμιχ 2-1 οι φιλοξενούμενοι. ωστόσο στο 50ο λεπτό ο Ντούμφρις έφερε το ντέρμπι στο 2- 2 Ισόπαλε οι ομάδες στο ντέρμπι και ισόβαθμες στην κορυφή του ομίλου.

Στη Λατινική Αμερική, η Κολομβία πήρε το «αίμα» της πίσω για την ήττα στον τελικό του Κόπα Αμέρικα από την Αργεντινή. Οι ομάδες έπαιξαν στην πόλη Μπαρανγκίλα για την προκριματική φάση του μουντιάλ και η Κολομβία ξεσήκωσε τους οπαδούς της με το γκολ του Μουσκέρα στο 25′ .

Η Αργεντινή σε ακόμη ένα ματς χωρίς τον Μέσι ισοφάρισε με τον Νίκο Γκονζάλες στο 48′ και η Κολομβία πανηγύρισε τη νίκη 2 -1 με το πέναλτι του Χάμε Ροντρίγκες στο 60ο λεπτό. Η Αργεντινή παρέμεινε επικεφαλής στη ζώνη της Νότιας Αμερικής με 8 βαθμούς περισσότερους από την 5η Βραζιλία, «θύμα» 1 -0 και της Παραγουάης.

Υπέροχο γκολ από τον Γκόμεζ στο 20ο λεπτό, 4η ήττα για τη Βραζιλία στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου.

Διαβάστε επίσης

Αγωνία για «Mίλου»

Αγωνία για «Mίλου»

Το άγχος των «ερυθρόλευκων» για το διάστημα της απουσίας του Σέρβου σέντερ.