Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Tα πεπραγμένα του Στάμενιτς με τη Νέα Ζηλανδία!

Tα πεπραγμένα του Στάμενιτς με τη Νέα Ζηλανδία!
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024 - 15:00

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει στο μυαλό του πολύ τους διεθνείς, αυτή την περίοδο. Ξέρει καλά τι σημαίνει να έχεις την ομάδα σου πλήρη. Ή όσο το δυνατόν πιο πλήρη γίνεται. Να μην έχεις απώλειες, με τραυματισμούς και απουσίες τέτοιου είδους. Ξέρει επίσης τον μεγάλο αγώνα, τον οποίο έχει κάνει, για να έχει την καλύτερη δυνατή διαχείριση του ρόστερ του. Και να διατηρεί τους παίκτες του σε καλή κατάσταση, με ροτέισον και «ανάσες» εκεί όπου χρειάζεται.

Υπάρχει, όμως, και κάτι θετικό για ορισμένους εκ των διεθνών. Ειδικά εκείνων που ψάχνουν αγωνιστικό ρυθμό και θα ήθελαν να έχουν συμμετοχή με τις εθνικές ομάδες τους για να επιστρέψουν καλύτεροι και πιο έτοιμοι.

Αυτή την ευκαιρία άδραξε ο Μάρκο Στάμενιτς, ο οποίος μετά την θετική παρουσία στο φιλικό της Νέας Ζηλανδίας με το Μεξικό, έκανε καλό παιχνίδι στην αναμέτρηση απέναντι στις ΗΠΑ (1-1).

Ο νεαρός χαφ του Ολυμπιακού αγωνίστηκε σε όλο το ματς ως δημιουργικός μέσος και είχε αρκετά καλή παρουσία με 81% στις εύστοχες μεταβιβάσεις, μόλις 3 λάθη και αρκετά χιλιόμετρα στο κοντέρ του.

Όπως αποδείχθηκε ξανά ο προπονητής της εθνικής Ζηλανδίας τον εμπιστεύεται αρκετά και του δίνει συχνά φανέλα βασικού, κάτι που σημαίνει πως αποκτά ρυθμό και για τη συνέχεια στην απαιτητική σεζόν με τον Ολυμπιακό.

Σημειώνεται πως ο Στάμενιτς αναμένεται να επιστρέψει το βράδυ της Πέμπτης στην Ελλάδα και με δεδομένη την κούραση του από τα πολύωρα ταξίδια δύσκολα θα τον δούμε να αγωνιστεί με τον Παναιτωλικό.

Διαβάστε επίσης

Αγωνία για «Mίλου»

Αγωνία για «Mίλου»

Το άγχος των «ερυθρόλευκων» για το διάστημα της απουσίας του Σέρβου σέντερ.