Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Οι παίκτες-«κλειδιά» του Μεντιλίμπαρ και περσινή πετυχημένη συνταγή!

Οι παίκτες-«κλειδιά» του Μεντιλίμπαρ και περσινή πετυχημένη συνταγή!
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:20

Η φετινή σεζόν είναι η πιο σημαδιακή, καθώς συμπληρώνεται στις 10 Μαρτίου 2023 του Συλλόγου. Όλοι καταλαβαίνουν τι πρέπει να γίνει. Να επιστρέψει στον θρόνο του ελληνικού ποδοσφαίρου και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται στην Ευρώπη, μετά το ΕΠΟΣ της Ν. Φιλαδέλφειας με την κατάκτηση του Conference League και το πρώτο δείγμα τo έχουμε δει στον σχεδιασμό του ρόστερ και τα «θέλω» του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Δεν υπάρχει προπονητής στον κόσμο που ολοκληρώνει το σχεδιασμό μιας ομάδας, χωρίς να έχει στο μυαλό του τη καλύτερη ενδεκάδα του.Τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν κατά τη διάρκεια μιας σεζόν με τραυματισμούς, αποβολές κλπ, αλλά η κεντρική ιδέα υπάρχει. Το ίδιο συμβαίνει και με την περίπτωση του «Μέντι».

Το πλάνο του «στρατηγού» που οδήγησε τον Θρύλο στην κορυφή της Ευρώπης, είναι σαφές, λιτό και απέριττο και στηρίζεται στην περσινή πετυχημένη συνταγή που φυσικά… δεν είχε δεκάρι. Τον πρώτο λόγο για την ιδανική ενδεκάδα του Βάσκου Στρατηγού έχουν οι 8 παίκτες της περσινής ομάδας και ο τρεις αντικαταστάτες των Ιμπόρα, Φορτούνη, Ποντένσε.

Ο Ντάνι Γκαρθία ήρθε στο Λιμάνι για να αντικαταστήσει τον συμπατριώτη του και οι Γουίλιαν, Βέλντε, Ζέλσον θα μπουν στα παπούτσια των δύο παικτών που αγωνίζονταν πέρσι στα «ερυθρόλευκα» άκρα της επίθεσης.

Σε κάθε λογικό ή παράλογο μεταγραφικό «θέλω» του κόσμου, η… αλεπού από το Θαλδίβαρ είχε μια λογική ποδοσφαιρική απάντηση και ένα έτοιμο πλάνο που εφόσον «κουμπώσει» και αποδίδει θα δούμε σπουδαία πράγματα και φέτος στη συμπλήρωση των 100 χρόνων του Συλλόγου.

Διαβάστε επίσης