Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Δύο στα δύο» η Εθνική στο Δουβλίνο, επίσημο ντεμπούτο για Ντόη! (videos)

«Δύο στα δύο» η Εθνική στο Δουβλίνο, επίσημο ντεμπούτο για Ντόη! (videos)
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2024 - 23:46

Ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στο Δουβλίνο πανηγύρισε η Εθνική. Η Ελλάδα επικράτησε 2-0 της Ιρλανδίας στο AVIVA Stadium για την 2η αγωνιστική του Nations League για την β’ κατηγορία και έτσι ντούμπλαρε τις νίκες της.

Πρωτεργάτες αυτού του τρίποντου, ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 50ο λεπτό και ο Χρήστος Τζόλης, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 0-2 στο 87’ με ωραίο πλασέ.

Μάλιστα, το επίσημο ντεμπούτο με τα γαλανόλευκα έκανε ο Ανδρέας Ντόη, περνώντας ως αλλαγή του Σιώπη στο 89’ και έπαιξε ως αμυντικός χαφ. Θυμίζουμε ότι ο άσος του Θρύλου είχε αγωνιστεί και 16 λεπτά στο φιλικό (2-0) με την Μάλτα.

Ιρλανδία (Χ. Χάλγκριμσον): Κέλεχερ, Ο’Σέι, Ομομπαμιντέλε (74’ Ντόχερτι), Κόλινς, Μπρέιντι, Ογκμπένε (84’ Ρόμπινσον), Σμόλμποουν, Μόλαμπι (63’ Φέργκιουσον), Μπράουν, Νάιτ (74’ ΜακΑτίρ), Σμόντις (84’ Άιντα)

Ελλάδα (Ι. Γιοβάνοβιτς): Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος, Κουλιεράκης, Τσιμίκας, Σιώπης (89’ Ντόη), Μπουχαλάκης (67’ Ζαφείρης), Χατζηγιοβάνης (67’ Μασούρας), Μπακασέτας, Τζόλης (89’ Βαγιαννίδης), Ιωαννίδης (88’ Παυλίδης)

Διαβάστε επίσης