Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Το απίστευτο με τον Κάρμο!

Το απίστευτο με τον Κάρμο!
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2024 - 22:56

Με δύο 90λεπτες εμφανίσεις και δύο τρίποντα, επιστρέφει ο Νταβίντ Κάρμο, από τους αγώνες του με την Εθνική ομάδα της Ανγκόλας, απέναντι σε Γκάνα (0-1) και Σουδάν (2-1). Μάλιστα, στα δύο αυτά ματς για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας του, ενώ έφτασε συνολικά τις έξι εμφανίσεις με το εθνόσημο στο στήθος.

Πάντως, υπάρχει και μια ακόμα ενδιαφέρουσα ιστορία να πούμε για τον διεθνή σέντερ μπακ και αφορά το παρελθόν του στο Γιουρόπα Λιγκ, στο οποίο θα λάβει μέρος με τον θρύλο και φέτος.

O ηγέτης της άμυνας του Ολυμπιακού, έχει πετύχει μόλις ένα γκολ σε όλη του την επαγγελματική καριέρα σε επίπεδο πρώτης ομάδας και αυτό ήταν απέναντι στη Ρέιντζερς, την οποία οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας στις 7 Νοεμβρίου!

Ο αμυντικός από την Ανγκόλα, είχε σκοράρει κόντρα στην ομάδα της Γλασκώβης, με τη φανέλα της Μπράγκα. Αναλυτικότερα, είχε πετύχει με κεφαλιά στο 83ο λεπτό, το μοναδικό γκολ της πορτογαλικής ομάδας, σε ήττα με 3-1 για τα προημιτελικά του Europa League, με τη Ρέιντζερς να παίρνει την πρόκριση. Το απίστευτο με τον Κάρμο είναι πως από τότε, δεν σκόραρε ποτέ ξανά.

Διαβάστε επίσης