Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η επική αντίδραση του Καραπαπά για το νέο «παραμυθάκι» του Βόθρου! (photo)

Η επική αντίδραση του Καραπαπά για το νέο «παραμυθάκι» του Βόθρου! (photo)
Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2024 - 17:51

Δεν θα σας κουράσουμε. Άλλωστε, έχουμε διαρκώς ευκαιρίες να ασχολούμαστε με τους παραμυθάδες. Η θεματολογία δεν τελειώνει, όπως δεν τελειώνει και η προπαγάνδα τους, εις βάρος του Ολυμπιακού και υπέρ των αντιπάλων τους. Σημερινό θέμα: Conference-Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Πόση αλήθεια αντέχεις; Το σάιτ της… αλήθειας αποδεικνύει ότι όσοι δουλεύουν για αυτό, τους έχει δημιουργήσει ψυχολογικά ο Ολυμπιακός με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού και δημιούργησαν ένα νέο ευφάνταστο παραμυθάκι με τίτλο. «Παναθηναϊκός: Η μοναδική ομάδα που έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε ΚΑΘΕ διεθνή διοργάνωση».

Γελάνε και τα… τσιμέντα με εκείνους, με το αποκορύφωμα να επισημαίνεται μέσα στο κείμενο λέγοντας «Ο Ολυμπιακός δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στα προκριματικά του Conference League, αλλά ούτε και στην φάση των ομίλων, αφού υποβιβάστηκε απ' ευθείας στα νοκ-άουτ μέσω του Europa League κι έφτασε στην κατάκτησή του».

Πλέον η κατάσταση τους δεν είναι για γέλια, αλλά για κλάματα και σίγουρα πρέπει να τους περιθάλψει κάποιος ειδικός γιατρός.

Μάλιστα, για αυτό το υπέροχο «παραμυθάκι» του Βόθρου έκανε μία ανάρτηση στα social media, Κώστας Καραπαπάς που απορεί με αυτά που γράφουν οι «λασπολόγοι».

Δείτε τι «ανέβασε»:

Διαβάστε επίσης