Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ειδική διαχείριση σε Ρέτσο και Μασούρα

Ειδική διαχείριση σε Ρέτσο και Μασούρα
Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2024 - 13:56

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα είναι πάνω τους. Ο λόγος για τους Παναγιώτη Ρέτσο και Γιώργο Μασούρα, οι οποίοι ταλαιπωρούνται με ενοχλήσεις στην πλάτη, με αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» να τους προσέχουν σαν τα μάτια τους, γιατί πολύ απλά ο στόχος είναι φυσικά για να είναι υγιείς στην κρίσιμη καμπή της σεζόν.

Περιμένοντας την επιστροφή των διεθνών, ο Μεντιλίμπαρ γνωρίζει ότι δύσκολα θα έχει στη διάθεσή του τον Παναγιώτη Ρέτσο, αλλά και τον Γιώργο Μασούρα.

Ο Έλληνας αμυντικός δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του και η κατάστασή του αξιολογείται συνεχώς. Ρεαλιστικός στόχος είναι το παιχνίδι με τη Λιόν στη Γαλλία, ενώ θα φανεί αν θα μπορέσει να πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Άρη. Πάντως, πραγματοποιεί καθημερινά ειδικό πρόγραμμα προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και να «μπει» με την υπόλοιπη ομάδα τις επόμενες μέρες.

Οσον αφορά τον Μασούρα, επέστρεψε από την Εθνική με ενοχλήσεις στον προσαγωγό, αλλά δεν μοιάζει να είναι κάτι σοβαρό και δεν αποκλείεται να παίξει ακόμα και την Κυριακή με τον Παναιτωλικό, αν και είναι ανοικτό το ενδεχόμενο προληπτικά να προφυλαχθεί.

Διαβάστε επίσης