Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Γουστάρει «φουλ» Ολυμπιακό ο Ολιβέιρα και θέλει να πετύχει! (video)

Γουστάρει «φουλ» Ολυμπιακό ο Ολιβέιρα και θέλει να πετύχει! (video)
Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2024 - 13:17
Αρθρογράφος: Αντώνης Αντωνίου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Πολύ ενθουσιασμένος που ανήκει στον Ολυμπιακό, τον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο, είναι ο Σέρτζιο Ολιβέιρα και δεν το... κρύβει με τίποτα!

Πρόκειται ποδοσφαιριστής εξαιρετικά υψηλού επιπέδου, με παραστάσεις από την ελίτ και… ένα μόνο αμάρτημα: Την παρουσία του στο ιδιαίτερο περιβάλλον της Γαλατασαράι, που είναι και το μοναδικό στο οποίο δεν έλαμψε.

Η ηλικία του (32), όμως, επιτρέπει… και με το παραπάνω την επιστροφή στις υψηλές πτήσεις και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, που ήθελε πολύ την προσθήκη του, τον πιστεύει πολύ. Όταν βρει τον ρυθμό του, ο Ολιβέιρα θα προσφέρει όλες τις αρετές ενός άριστου box to box παίκτης με τεράστια ποιότητα από τα χαμηλά μέτρα, πάντα με την ευχέρεια να ανεβαίνει και ψηλότερα στον αγωνιστικό χώρο.

Όπως και να έχει ο Ολυμπιακός τον ήθελε και τον έφερε. Και ο παίκτης από την πλευρά του συνεχώς εκφράζει την ικανοποίησή του για την επιστροφή του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στους «ερυθρόλευκους». Μιλώντας με τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και φίλους του από την Πορτογαλία, δηλώνει τη χαρά του για την εξέλιξη αυτήν στην καριέρα του.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το προπονητικό κέντρο που αντίκρισε, αλλά και για την πόλη του Πειραιά, όπως είδατε χθες (8/9)στην ανάρτηση του στα social media και φάνηκε ιδιαίτερα ορεξάτος και ανυπόμονος για να δουλέψει όπως πρέπει και να είναι όσο πιο σύντομα γίνεται έτοιμος.


Διαβάστε επίσης