Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Πιο νέος και ανανεωμένος ο Ολυμπιακός σε όλες τις γραμμές!

Πιο νέος και ανανεωμένος ο Ολυμπιακός σε όλες τις γραμμές!
Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2024 - 10:15

Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Στέφαν Γιόβετιτς, Κίνι, Κώστας Φορτούνης και Βιθέντε Ιμπόρα δεν θα συνεχίσουν την πορεία τους στο μεγάλο λιμάνι, με κάθε επισημότητα πλέον. Μιλάμε για τρεις ποδοσφαιριστές όπου η ηλικία τους ξεπερνάει τα 30 έτη, αφού άπαντες έχουν ξεπεράσει 30 έτη και πολλοί βρίσκονται και κοντά στην «δύση» της καριέρας του.

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό πως από τη στιγμή που τα συμβόλαια των προαναφερθέντων παικτών δεν ανανεώθηκαν, ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας του Πειραιά, θα «πέσει» κατά πολύ. Ειδικότερα από τη στιγμή που υπάρχει η άνοδος των «μικρών» από την Κ19, αλλά και με ενισχύσεις να μην ξεπερνούν ηλικιακά τα 30 έτη.

Ο Ολυμπιακός του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, όπως όλα δείχνουν θα «σφύζει» από «νέο αίμα», καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή, από τους ποδοσφαιριστές που μοιάζουν να έχουν δεδομένη θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν (και πρωταγωνιστικό ρόλο), οι μεγαλύτεροι είναι οι Γουίλιαν (36 ετών), Σέρτζιο Ολιβέιρα (32 ετών) Ροντινέι (32 ετών), Ντάνι Γκαρθία (34 ετών), Αγιούμπ Ελ Κααμπί (31), Γιώργος Μασούρας (30) ενώ το 34ο έτος της ηλικίας του διανύει και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος αγωνίζεται ωστόσο στη θέση του τερματοφύλακα!

Είναι άξιο αναφοράς πως αυτή τη στιγμή, το ρόστερ του Ολυμπιακού με 31 ποδοσφαιριστές στο transfermarkt – συμπεριλαμβανομένων και των «κομμένων» του Μεντιλίμπαρ που προπονούνται μόνοι τους στο Ρέντη- «αγγίζει» τα 25.3 χρόνια.

Διαβάστε επίσης