Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η διακοπή του πρωταθλήματος και το περσινό «μάθημα» των «ερυθρόλευκων»

Η διακοπή του πρωταθλήματος και το περσινό «μάθημα» των «ερυθρόλευκων»
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024 - 20:24

Την Κυριακή (15/9), ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, αντιμετωπίζοντας εντός έδρας τον Παναιτωλικό, σε αγώνα για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ηδη ο Θρύλος έχει τρεις νίκες απέναντι σε Βόλο, Athens Kallithea και Λαμία και θέλει να κάνει το απόλυτο στο πρωτάθλημα, το «τέσσερα στα τέσσερα», φτάνοντας τους 12 βαθμούς, πριν πάει στο ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», για την 5η αγωνιστική.

Στόχος για την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι να εμφανιστεί ανώτερος από πέρυσι, ειδικότερα μετά τις διακοπές, λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών. Υπενθυμίζεται, πως πέρυσι, ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα με τις περισσότερες «πληγές», στο αμέσως επόμενο ματς, μετά από διακοπή του πρωταθλήματος, μαζεύοντας μόλις τέσσερις πόντους σε ισάριθμα ματς, τα τρία εκ των οποίων ήταν ντέρμπι.

Μετά την πρώτη διακοπή, πήρε 1-1 στην έδρα της ΑΕΚ, ενώ τον Οκτώβριο, «ηττήθηκε» από τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο, στο ματς που δεν τελείωσε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο όμως, αφού ο Χουάνκαρ... έδωσε το τρίποντο στους φιλοξενούμενους, παρά το γεγονός πως το σκορ εκείνη τη στιγμή ήταν ισόπαλο 1-1. Μοναδική νίκη σε τέτοια ματς, το 3-1 εντός έδρας με τον Παναιτωλικό, μετά τη διακοπή τον Νοεμβρίου. Κάτι που ίσως είναι θετικός οιωνός και για τώρα. Ακολούθησε άλλη μία ήττα, τον Μάρτιο, με 1-0 στην έδρα της ΑΕΚ, για τα play offs.

Συνολικά, οκτώ χαμένοι βαθμοί, που έφερναν τους «ερυθρόλευκους» συνεχώς σε θέση να κυνηγούν τους άλλους διεκδικητές του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης