Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Έχουν και καλά, αλλά και άσχημα οι Εθνικές

Έχουν και καλά, αλλά και άσχημα οι Εθνικές
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024 - 14:03

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει στο μυαλό του πολύ τους διεθνείς, αυτή την περίοδο. Ξέρει καλά τι σημαίνει να έχεις την ομάδα σου πλήρη. Ή όσο το δυνατόν πιο πλήρη γίνεται. Να μην έχεις απώλειες, με τραυματισμούς και απουσίες τέτοιου είδους. Ξέρει επίσης τον μεγάλο αγώνα, τον οποίο έχει κάνει, για να έχει την καλύτερη δυνατή διαχείριση του ρόστερ του. Και να διατηρεί τους παίκτες του σε καλή κατάσταση, με ροτέισον και «ανάσες» εκεί όπου χρειάζεται.

Κάποιοι έχουν και μεγάλα ταξίδια όπως ο Μάρκο Στάμενιτς στις ΗΠΑ ή ο Νταβίντ Κάρμο και ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί στην Αφρική.

Υπάρχει, όμως, και κάτι θετικό για ορισμένους εκ των διεθνών. Ειδικά εκείνων που ψάχνουν αγωνιστικό ρυθμό και θα ήθελαν να έχουν συμμετοχή με τις εθνικές ομάδες τους για να επιστρέψουν καλύτεροι και πιο έτοιμοι.

Ο Κάρμο αγωνίστηκε με την Εθνική Αγκόλας βασικός με την Γκάνα και πήρε λεπτά συμμετοχής στα πόδια του. Ο Ελ Κααμπί συνέχισε τις υψηλές πτήσεις με το Μαρόκο και έβαλε γκολ κόντρα στην Γκαμπόν. Επίσης, ο Στάμενιτς που αρχίζει να μπαίνει πιο ενεργά στο ροτέισον του Μεντιλίμπαρ, αγωνίστηκε για 90λεπτά με τη Νέα Ζηλανδία κόντρα στο Μεξικό, όπως έπαιξε και για 90 λεπτά ο Γιάρεμτσουκ με την Ουκρανία κόντρα στην Αλβανία.

Όμως, δυστυχώς για τον Μεντιλίμπαρ και για όλους του προπονητές, η συμμετοχή των διεθνών κάθε ομάδας στο αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα είναι πιθανή να υπάρξουν θέματα τραυματισμούς κλπ.

Αυτό δυστυχώς συμβαίνει με την περίπτωση του Γιώρογυ Μασούρα Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αμέσως έγινε γνωστό πως δεν υπολογίζεται για τα ματς της Εθνικής και στον Ολυμπιακός είναι σε… αναμμένα κάρβουνα για την κατάσταση του.

Θυμίζουμε ότι, ταλαιπωρείται ακόμα από ενοχλήσεις ο Παναγιώτης Ρέτσος και η κατάσταση του επανεκτιμάται καθημερινά.

Διαβάστε επίσης