Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένας Ολυμπιακός εναρμονισμένος στα δικά του «θέλω»!

Ένας Ολυμπιακός εναρμονισμένος στα δικά του «θέλω»!
Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2024 - 22:10
Αρθρογράφος: Αντώνης Αντωνίου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε εντυπωσιακά στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Με τους «ερυθρόλευκους» να πραγματοποιούν,, σπουδαίες μεταγραφές, με τελευταίες -χρονικά- αυτές του Γουίλιαν και Σέρτζιο Ολιβέιρα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και τα υπόλοιπα στελέχη του Ολυμπιακού δέχτηκαν με κλειστά μάτια τις εισηγήσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για νέα ρόστερ που θα «σφιχτό» σε αριθμό και ταυτόχρονα ποιοτικό όπου θα «κουμπώνει» ακριβώς στην φιλοσοφία του, που μας έχει δείξει από την άφιξη του, τον Φεβρουάριο. Ο σχεδιασμός των Πειραιωτών ήταν εντυπωσιακός και όπως είναι λογικό, ενθουσίασε τους ΓΑΥΡΟΥΣ.

Ο διατήρησε τα 8/11 της ενδεκάδας που τον οδήγησε στην ιστορική κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τροπαίου στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, με το Conference League στον τελικό με την Φιορεντίνα στην ΟPAP Arena.

Oι Πειραιώτες κράτησαν τους Τζολάκη, Ροντινέι, Κάρμο, Ρέτσου, Ορτέγκα, Έσε, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, οι οποίοι θα είναι καθοριστικοί και τη νέα απαιητική σεζόν των 100 χρόνων. Επίσης, όσοι αποχώρησαν από την περσινή ομάδα, αντικαταστάθηκαν με ποδοσφαιριστές ανάλογων στοιχείων. Βέλντε αντί Ποντένσε, Ντάνι Γκαρθία αντί Ιμπόρα, Γουίλιαν αντί Φορτούνη, Ολιβέιρα αντί Όρτα, Γιάρεμτσουκ αντί Γιόβετιτς.

Τέλος, με την αποφόρτιση του ρόστερ και τον ελεγχόμενο αριθμό μεταγραφών που έγινε όπως ενημερωθήκατε πριν από λίγες ημέρες, τα παιδιά της «χρυσής γενιάς» των πρωταθλητών Ευρώπης της Κ19 ξέρουν ότι θα έχουν σημαντικό ρόλο στο ροτέισον της χρονιάς. Ό,τι δεδομένα θα χρειαστούν και αναμένεται να δούμε ωραία πράγματα (και) φέτος.

Διαβάστε επίσης