Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι... σπεσιαλίστες Γουίλιαν και Ολιβέιρα λύνουν το πρόβλημα του «Μέντι»! (videos)

Οι... σπεσιαλίστες Γουίλιαν και Ολιβέιρα λύνουν το πρόβλημα του «Μέντι»! (videos)
Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2024 - 19:34
Αρθρογράφος: Αντώνης Αντωνίου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Πολύ δυνατός στις στατικές φάσεις αναμένεται να γίνει ο Ολυμπιακός με τις δύο τελευταίες σπουδαίες ποιοτικές προσθήκες των Γουίλιαν και Ολιβέιρα. Ειδικά όταν πάνω από τη μπάλα βρίσκεται ο Σέρτζι Ολιβέιρα. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την πολυτέλεια να διαθέτουν έναν ποδοσφαιριστή με «φαρμακερό» πόδι που μπορεί μέσα από ένα «στημένο» να αλλάξει τις ισορροπίες του ματς.

Μέχρι να έρθουν οι σπουδαίοι παίκτες, ο Μεντιλίμπαρ προσπαθούσε να λύσει το θέμα των εκτελέσεων των στημένων φάσεων, επιλέγοντας όλους τους μεσοεπιθετικούς του, αλλά και τους μέσους του, αλλά το πρόβλημα συνεχιζόταν και ο Ολυμπιακός δεν έπαιρνε σχεδόν κάτι ουσιαστικό από φάουλ και κόρνερ.

Με τις προσθήκες των Γουίλιαν, Ολιβέιρα, ο Μεντιλίμπαρ θεωρεί ότι μπορεί να βρει μία λύση σε αυτό το ζήτημα. Ειδικά ο Πορτογάλος είναι ποδοσφαιριστής με καλές εκτελέσεις και είναι πολύ πιθανό πλέον να αναλάβει τις στατικές φάσεις.

Το όνειρο κάθε επιθετικού, με άλλα λόγια. Να έχει δηλαδή δίπλα του ποδοσφαιριστές με τεράστια ικανότητα στη δημιουργία, όπως είναι οι Γουίλιαν και Ολιβέιρα. Αλλά και ο τρόμος κάθε αντίπαλης άμυνας, με τους δυο τους να είναι έτοιμοι μαζί με τον φορ που αναμένεται να αποκτηθεί να μη σταματήσουν να φορτώνουν με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα.

Διαβάστε επίσης