Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Βούλιαξε» η αξιοπιστία με τη διαρροή της έκθεσης του Μάνταλου

«Βούλιαξε» η αξιοπιστία με τη διαρροή της έκθεσης του Μάνταλου
Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2024 - 09:46

Μια... μουντζούρα για την διαιτησία αποτελεί η διαρροή της έκθεσης του Μάνταλου (Καβάλας). Σα να μην έφτανε που μπήκε παρατηρητής για να βαθμολογήσει τον Πολυχρόνη (Πιερίας), που με VAR τον Ευαγγέλου (Αθηνών), είχαν «φάλτσα» 100-0 υπέρ της ΑΕΚ και κατά του Λεβαδειακού. Δεν καταλογίζουμε ευθύνες στον πρώην αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ, όμως ο Λανουά πρέπει να ψάξει να βρει τι έγινε. Δεν διαψεύστηκε το περιεχόμενό της όπως και ότι ο Μάνταλος φέρεται να χαρίστηκε στον Πολυχρόνη παρά τα πολλά λάθη του.

Πέρα από το περιεχόμενο της έκθεσης του Μάνταλου, «βούλιαξε» και η αξιοπιστία, κάτι που θα ίσχυε ακόμη και αν ο Μάνταλος παρέπεμπε τον Πολυχρόνη για τιμωρία. Ο Λανουά είχε προαναγγείλει διαγραφή από τον πίνακα εφόσον βρίσκει ποιος ή ποιοι διαρρέουν τέτοια πράγματα. Να δούμε αν θα ασχοληθεί, επαναλαμβάνουμε δεν λέμε ότι φταίει ο Μάνταλος, ώστε να βρει τον «ένοχο» και τι θα κάνει. Πάντως, όφειλε να πάρει θέση, επειδή το θέμα είναι σοβαρό.

Βγήκε στη... σέντρα η αξιοπιστία, καθώς, υποτίθεται, ότι οι εκθέσεις των παρατηρητών είναι μυστικές και αυτό θέλει ο Λανουά. Αν ισχύει κάτι διαφορετικό, τότε καλό θα είναι να ανακοινώνουν τους βαθμούς, ώστε ο καθένας να βγάζει και τα συμπεράσματά του.

Πάντως, έγινε... κορνίζα ότι ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ Σταύρος Μάνταλος φέρεται να μην «είδε» πέναλτι κατά του Μουκουντί (όπως και ο Λανουά στην τηλεκριτική). Επίσης, ο Μάνταλος φέρεται να μην ασχολήθηκε με τα άλλα δυο πέναλτι σε βάρος της (σ.σ. όλα με το ματς στο 0-0) ούτε αν προηγείται επιθετικό φάουλ του Κοϊτά πριν το 0-1. Ούτε ο Γάλλος σχολίασε δημόσια αυτές τις φάσεις.

Πάντως, είμαστε σε περίοδο ασυλίας της διαιτησίας! Διέρρευσε ότι με βάση εκθέσεις άλλων παρατηρητών ότι δεν τιμωρείται κανένας ρέφερι. Αρα, στη μια... μουντζούρα προστέθηκαν κι άλλες καθώς έγιναν λάθη και σε άλλα ματς.

Διαβάστε επίσης