Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η προετοιμασία ειδικών συνθηκών για την απαιτητική συνέχεια και το ρεπό του «Μέντι»!

Η προετοιμασία ειδικών συνθηκών για την απαιτητική συνέχεια και το ρεπό του «Μέντι»!
Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2024 - 20:37

Ο Ολυμπιακός έχει… απουσίες στο Ρέντη, αλλά δουλεύει εντατικά, για τα επίσημα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δεν αργούν για πολύ, καθώς την επόμενη Κυριακή (15/9) θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα

Αλλά και τα ευρωπαϊκά, πλέον, δεν αργούν, αλλά στα μέσα Σεπτεμβρίου. Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μια εβδομάδα για να προετοιμάσει την ομάδα του, με καθημερινές προπονήσεις για να είναι πανέτοιμος και αυτό ακριβώς κάνει.

Η δουλειά του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν είναι εύκολη. Ο Ολυμπιακός είναι ευλογημένος με το να έχει πολλούς ποδοσφαιριστές πρώτης ποιότητας, οι οποίοι ωστόσο καλούνται τακτικά στις Εθνικές των χωρών του, με αποτέλεσμα το Ρέντη να… αδειάζει και να γίνονται οι προπονήσεις με ειδικές συνθήκες. Με πέντε παίκτες να ανεβαίνουν από την κ-19. Ο λόγος για τους Πρεκατέ, Παναγάκο, Λιατσικούρα, Λόλη και Πνευμονίδη.

Έτσι, ο «πονοκέφαλος» για τον Μεντιλίμπαρ μεγαλώνει και σε αυτή την κρίσιμη καμπή, που η ομάδα χτίζεται, για τη νέα σεζόν, το άδειο Ρέντη και ο ρυθμός που είχε πάρει η ομάδα πριν τη διακοπή είναι… ό,τι χειρότερο, για τον Ισπανό τεχνικό.

Πάντως η ομάδα έχει ρεπό το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τα επόμενα κρίσιμα ματς, περιμένοντας να ενσωματωθούν σιγά σιγά και οι διεθνείς.

Διαβάστε επίσης