Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ξεχωρίζει στον Ολυμπιακό ο Γουίλιαν και κάνει... χαρούμενο τον Μεντιλίμπαρ!

Ξεχωρίζει στον Ολυμπιακό ο Γουίλιαν και κάνει... χαρούμενο τον Μεντιλίμπαρ!
Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2024 - 22:25

Αδιαμφισβήτητα, τo βράδυ της Δευτέρας 2/9/2024, θα μείνει στην ιστορία για τον Ολυμπιακό. Και αυτό, διότι ο Θρύλος έκανε δικό του έναν εκ των κορυφαίων Βραζιλιάνων ποδοσφαιριστών, τον φοβερό και τρομερό Γουίλιαν. Με την μεταγραφή του 36χρονου εξτρέμ στους «ερυθρόλευκους» να προκαλεί τεράστια αίσθηση και να «ταράζει» τα «νερά» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Οι συστάσεις για τον Γουίλιαν... γνωστές (πασίγνωστες), με τους Πειραιώτες να δυναμώνουν εντυπωσιακά στην μεσοεπιθετική τους γραμμή και να ανεβαίνουν επίπεδο στα «φτερά».

Από την Τρίτη (3/9), μάλιστα, ο Βραζιλιάνος άσος προπονείται κανονικά στο Ρέντη και μάλιστα, σε «φουλ» ρυθμούς, γεμίζοντας με ικανοποίηση και αισιοδοξία τον κόουτς των Κυπελλούχων Ευρώπης, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Είναι αλήθεια, πως ο Γουίλιαν ξεχωρίζει με το... καλημέρα, στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, αφού βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση και συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα του Ολυμπιακού, «ξεδιπλώνοντας» το ταλέντο και την ποιότητά του. Ο Βραζιλιάνος, εκμεταλλευόμενος και τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, έχει ένα μεγάλο στόχο: να δουλέψει σκληρά, για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, το συντομότερο, ώστε να βοηθήσει άμεσα τον Θρύλο στους υψηλούς του στόχους, σε Ελλάδα και Europa League.

Πέρα από την αγωνιστική του κατάσταση και την κλάση του, ο Γουίλιαν κερδίζει τις εντυπώσεις στο προπονητικό κέντρο των «ερυθρόλευκων» και για τη διάθεσή του, αλλά και τον επαγγελματισμό του.

Ο «Μέντι» χαμογελάει για τον Γουίλιαν, μιλάει σε όλους με τα καλύτερα λόγια για αυτόν και πραγματικά, τον πιστεύει πολύ, για την ιστορική σεζόν 2024-25, των 100 χρόνων των Πειραιωτών.

Εξάλλου, ο νέος παικταράς των Κυπελλούχων Ευρώπης προέρχεται από γεμάτες σεζόν με την Φούλαμ, μετρώντας μόνο πέρυσι 37 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, τα 31 εκ των οποίων στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, την Premier League. Και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Μεντιλίμπαρ, ο οποίος βλέπει στο πρόσωπο του Γουίλιαν έναν εκ των πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού, τη φετινή σεζόν!

Μάλιστα, ο Βάσκος τεχνικός των κατόχων του Conference League βλέπει σε κάποιους τομείς καλύτερο τον Γουίλιαν από τον Ντανιέλ Ποντένσε, μεταξύ αυτών στα στημένα, αλλά και στην εμπειρία-προσωπικότητα.

Άλλωστε, ο νέος εξτρέμ του Ολυμπιακού είναι ένας σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, καθώς έχει τεράστια καριέρα στο βιογραφικό του, με 70 συμμετοχές με την Εθνική Βραζιλίας (όχι καμιά... τυχαία Εθνική) και τα τελευταία χρόνια, 339 ματς με την Τσέλσι, με 63 γκολ, 37 συμμετοχές με την Άρσεναλ και 67 συμμετοχές με την Φούλαμ, με 10 τέρματα.

Διαβάστε επίσης