Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μεγάλο «πάρτι» στην Κύπρο για τις ευρωκούπες του Ολυμπιακού! (photos)

Μεγάλο «πάρτι» στην Κύπρο για τις ευρωκούπες του Ολυμπιακού! (photos)
Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2024 - 21:09

Η θρυλική περιοδεία των δύο ευρωπαϊκών τροπαίων, του Conference League και του UEFA Youth League, συνεχίστηκε στην Πάφο και τη Λεμεσό της Κύπρου, σήμερα (5/9) και έδειξε ξανά το μεγαλείο του Ολυμπιακού, του κορυφαίου πολυαθλητικού συλλόγου.

Οπως σε όλες τις περιοχές της θρυλικής περιοδείας, έως τώρα, έτσι και σε Πάφο και Λεμεσό, επικράτησε κοσμοσυρροή και πανζουρλισμός από τους ΓΑΥΡΟΥΣ, για τις «ερυθρόλευκες» ευρωκούπες του ποδοσφαίρου, Ανδρών και Νέων.

Το μεγαλείο του Θρύλου... μοναδικό και αποδείχθηκε περίτρανα σε δύο ακόμα πόλεις της Κύπρου, μετά τον Αμμόχωστο και τη Λάρνακα. Η Κύπρος «κατακόκκινη», Ολυμπιακέ!

Αρκετοί ΓΑΥΡΟΙ υποδέχτηκαν με τον καλύτερα τρόπο τα «ερυθρόλευκα» ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά τρόπαια: πρώτα, μαζεύτηκαν στο Αττικόν (Πάφος) και στη συνέχεια, στο Αμφιθέατρο Ηρώων Χρίστου και Μίλτου Χριστοφόρου (Λεμεσός) και έστησαν δύο υπέροχα «πάρτι», φωνάζοντας και τραγουδώντας συνθήματα, ενώ φυσικά, στήριξαν και τον Ερασιτέχνη, με την έκδοση της Κάρτας Μέλους και της συλλεκτικής Κάρτας Φιλάθλου!

Δείτε φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης